Stravična priča: Škola nije uradila ništa, a vršnjaci ga zlostavljali sve dok se nije ubio! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Facebook/Daniel Fitzpatrick

PORUKA ZA SVET

Stravična priča: Škola nije uradila ništa, a vršnjaci ga zlostavljali sve dok se nije ubio! (FOTO) (VIDEO)

U poruci piše da ni nastavnici nisu ništa uradili, a njegov otac je rešio da sve podeli sa svetom, a dobio je podršku sa svih strana
Objavljeno: 19:17h

On je imao samo 13 godina, a njegovi roditelji su objavili oproštajno pismo nakon samoubistva. Kako je i sam dečak, Danijel Ficpatrik napisao, odustao je od svega jer je bio žrtva mobinga u školi.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Njegovi prijatelji u Katoličkoj alademiji svetih anđela ga nisu voleli i prestali su da pričaju sa njim, a poslednjih godina je sve veća stopa samoubistava kod dece.

Umetnost u kapi vode: BBC objavio hvalospev o delima srpskog fotografa! (FOTO)

U poruci piše da ni nastavnici nisu ništa uradili, a njegov otac je rešio da sve podeli sa svetom, a dobio je podršku sa svih strana.

U njemu osuđuje i dečake koji su navodno “mučili” njegovog sina i katoličku školu u kojoj su ječaku navodno govorili: “Biće sve u redu… Ove stvari će proći - kada je tinejdžer došao da moli za pomoć.

Katolička akademija svetih anđela nije bila dostupna za komentar američkim medijima.

- Hvala svim ljudima na podršci i saučešću, na vašim mislima i vašoj utesi. Priča moga sina je javna, da svet vidi i da svet zna bol koju je prošao. Nijedan roditelj ne bi trebao da sahrani svoje dete. Ni jedno dete ne bi trebalo da prođe kroz ono što je moj sin prošao - napisao je Danijelov otac.

- Roditeljima dečaka koji su mučili mog sina, sve što imam reći je da se nadam da nikada nećete morati da osete ovo kroz što sada prolazi moja porodica. Moći ćete da imate svoju decu svaki dan i noć do kraja svog života i njihovih prirodnih života. Ne shvatam ovo više. Vaša mala čudovišta uzela su to od mene i moje žene - dodao je otac.

Na stranici GoFundMe je pokrenuta akcija kako bi se skupio novac za Danijelovu sahranu i do sada su ljudi uplatili višestruko više od nužnog iznosa.

(Espreso.co.rs / net.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.