RUSKA MAFIJA JE UPADALA U KUĆE I UBIJALA LJUDE ZBOG OVOGA! Tu jednu stvar svi imamo u svom domu!
Foto: V. Danilov

predaleko otišli

RUSKA MAFIJA JE UPADALA U KUĆE I UBIJALA LJUDE ZBOG OVOGA! Tu jednu stvar svi imamo u svom domu!

Ivan Kuznecov je čovek koji je žrtvovao život za svoje izume

Objavljeno: 13:49h

Skromni profesor muzike iz ruske provincije je smislio čuveni iplikator, odnosno igloaplikator - masažer za refleksoterapiju koji je postao pravi hit na teritoriji bivšeg Sovjetskog Saveza. Mali bodiljkasti podmetač se nalazi u kućnoj apoteci skoro svake ruske porodice. Mnogi su ozdravili zahvaljujući iplikatoru Kuznecova - ali niko ne zna koliko je tragična bila sudbina samog izumitelja.

Da ne beše bubašvaba, svet nikad ne bi dobio sjajnog izumitelja. Profesor muzike Ivan Ivanovič Kuznecov je započeo "hemijski rat" protiv njih i - preterao s otrovom. Kuznecov je udisao previše toksičnog insekticida i dobio inhalacionu povredu pluća.Lekari iz uralskog grada Čeljabinska nisu uspeli da ga izleče i počeo je da proučava alternativne metode isceljenja i saznao je mnogo toga o kineskoj akupunkturi. Za pola godine on se potpuno izlečio, što su potvrdili rendgen snimci.

Lekarima koji su bili iznenađeni rezultatima pregleda, Ivan Ivanovič je pokazao izum - mali komad stiropora sa iglama. Ovaj primitivni masažer za akupunkturu je spasio profesora muzike i postao prototip čuvenog igloaplikatora, odnosno iplikatora Kuznecova.

Kuznecov je 20 godina usavršavao iplikator i lečio ljude od kojih je odustala zvanična medicina. Uskoro je postao legenda.Iscelio je mnogo bolesnika i sa beznadežnim dijagnozama.

Bio je veoma strog prema hipohondrima. Maser Roman Kašigin koji je dobro poznavao Kuznecova, seća se vizita jednog pseudo-bolesnika:

-Pacijent se žalio da ima nadraženu kožu na leđima, Ivan Ivanovič ga je saslušao i rekao: "Moraš da kupiš kutlaču". Pasijent se iznenadio i zapitao je: "Zašto?" - "Da se češeš po leđima, kutlača odlično pomaže", - odgovorio je Kuznecov.

Tokom mnogih godina Ivan Kuznecov je lečio sportiste - bicikliste i plivače. Partijska elita je, takođe, redovno pribegavala uslugama iscelitelja. Ali, on je maštao da njegov izum bude dostupan svim ljudima, pa je započeo masovnu proizvodnju iplikatora.

Njegov bodiljkasti masažer je postao popularan na celoj teritoriji bivšeg Sovjetskog Saveza. I baš zbog te popularnosti desila se velika tragedija: mafijaši koji su želeli da oduzmu Kuznecovu biznis kidnapovali su njegovu ženu. Od izumitelja nisu tražili novac nego - patent. Na kraju su nesrećnu ženu ubili, što je bukvalno uništilo Kuznecova.

Ivan Kuznecov je umro u toku eksperimenta kada je isprobavao novi izum - bodiljkasti skafander. Neobično gumeno odelo sa iglama unutra bilo je namenjeno za akupunkturnu masažu celog tela.

Stručnjaci kažu da takva procedura veoma dobro utiče na organizam jer poboljšava metabolizam. Ipak, jedna seansa ne sme da traje više od pet minuta. Kuznecov je ispitivao izum previše dugo da bi ga usavršio. Na kraju, njegovo bolesno srce nije izdržalo.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Novosti magazin)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.