ČAK 10 GODINA JE KRILA LJUBAVNIKA NA TAVANU! Usledila je JEZIVA SITUACIJA kada je suprug odlučio da se presele
na tavanu krila ljubavnika, Foto: Youtube printscreen

nikad niste čuli ovako nešto

ČAK 10 GODINA JE KRILA LJUBAVNIKA NA TAVANU! Usledila je JEZIVA SITUACIJA kada je suprug odlučio da se presele

Doli i Oto su godinama živeli srećno, sve dok Dolin muž nije saznao da Oto živi sve vreme na njihovom tavanu.

Objavljeno: 15:04h

Doli Osterih (32), domaćica, bila je udata za Freda Osteriha. 1913. godine se Dolina mašina za šivenje pokvarila, a Fred je doveo Otoa Sanhubera (20) da je popravi.

Na prvi pogled su sevnule varnice između Doli i Otoa i ubrzo su postali ljubavnici. Sretali su se po hotelima ili u kući kada njen muž nije bio tu. Nedugo potom komšije su počele da postavljaju pitanja, a Doli im je rekla da je to njen polu-brat.

Ipak, komšije su postale sve znatiželjnije, pa je Doli imala ideju - da ga sakrije na tavanu. Oto je dao otkaz na poslu, uselio se kod njih i počeo da piše knjige. Pet godina kasnije, Fred je rekao Doli da se sele u Los Anđeles, a ona je brže bolje potražila kuću koja ima tavan gde bi Oto mogao da živi.

Naredne četiri godine su Doli, Fred i Oto živeli na isti način.

1922. godine Doli i Fred su se posvađali, a Oto je to čuo sa tavana, uleteo sa pištoljem i ubio Freda. Doli i Oto su ispričali policiji da je u pitanju bio pokušaj pljačke. Pustili su ih zbog nedostatka dokaza.

Doli se preselila u drugu kuću, a Oto je pošao za njom, ali je i dalje nastavio da živi na tavanu. Doli je ubrzo našla još jedno ljubavnika, advokata Hermana Šapira, a potom još jednog - Roja Klumba. Sedam godina kasnije, aprio je raskinuo sa Doli i obavestio policiju u zločinu. Naime, jednom se sreo sa Otom koji mu se ispovedio. Slučaj se vodio kao zastareo, tako da su nakon kratkog suđenja i Doli i Oto bili slobodni građani.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.