Spavate u hotelskim sobama? Osoblje vam neke stvari neće reći, a zgadiće vam život (FOTO)
Foto: Profimedia

tajne struke

Spavate u hotelskim sobama? Osoblje vam neke stvari neće reći, a zgadiće vam život (FOTO)

Korisno je znati šta hotelsko osoblje krije od nas
Objavljeno:

Mislite da su oni koji često odsedaju u hotelskim sobama privilegovani? Razmislite još jednom. Evo nekih stvari koje vam osoblje ne govori, a morate znati. Kreveti Iako se veruje da se u hotelima posteljina menja pre svakog novog gosta, čest je slučaj da to i nije tako. Ponekad prođe dosta vremena, i gostiju, pre nego se zaista operu kako treba. Ako ugledate neku oznaku olovkom ispisanu na jastučnici ili čaršafu, to je znak osobe koja održava sobe da je posteljina promenjena i čista.

foto: Profimedia
Osvojite hotel na ostrvu iz snova za samo 5.000 dinara! (FOTO) (VIDEO) Besplatne stvari Da lepa reč otvara sva vrata otkrićete i u hotelima. Ako ste pristojni i susretljivi, osoblje hotela može vas nagraditi besplatnom bocom vina, besplatnim filmom, čak i besplatnim noćenjem ako boravite duže vreme u njihovom hotelu.
foto: Profimedia
Smrt u hotelskoj sobi Ljudi umiru. Umiru i u hotelskim sobama. Ali ono što zasigurno niste znali je činjenica da ako osoblje sumnja ili zna da je gost u sobi umro, telo većinom neće dirati niti obaviti potrebne radnje u takvim situacijama sve dok ne dođe datum do kog je gost rezervisao smeštaj. U jednom je slučaju preminuo gost ostavljen u sobi tri dana, a hotelsko osoblje vodilo se onom: Ako je mrtav danas biće mrtav i sutra.
foto: Profimedia
Sigurnost u sobi Vaše su stvari u hotelskoj sobi sigurne. Posebno ako noćite u sobama u koje ulazite s karticama jer se svaki ulaz registruje i očita ko je i kada ušao u sobu. U slučaju da vam nešto od vaših stvari nestane, osoblje na recepciji lako će ući u trag osobi koja je "njuškala" po vašim stvarima. Zašto svi kradu broj 420 sa vrata hotelske sobe? Razlog je urnebesan (GIF) (FOTO) Pušenje Ako spavate u sobi u kojoj je zabranjeno pušiti, a većinom su takve, ako vas uhvate da to pravilo kršite, biće vam naplaćena novčana kazna bez obzira na to koliko se žalite.
foto: Profimedia
Izbegavajte džakuzije Iako je zabranjeno i iako se ne događa tako često, ipak neke parove ponese strast i u romantičnom okruženju imaju odnose u džakuzijima. Koliko je prvljaštine u njima pokaže se kada se ispusti voda iz bazena koja je "skrila" mnoge ljigave dokaze. Izbegavajte! (Espreso.co.rs/Večernji)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.