MUŽ JE PREVARIO ODMAH POSLE CARSKOG REZA: Slagao da će prespavati kod MAJKE, a uhvaćen je da radi nešto ODVRATNO
Muž prevario ženu sa njeniom najbližom osobom, Foto: Pixabay

kakva ljiga od muškarca

MUŽ JE PREVARIO ODMAH POSLE CARSKOG REZA: Slagao da će prespavati kod MAJKE, a uhvaćen je da radi nešto ODVRATNO

U novembru 2018. godine hitno su me poslali u bolnicu na carski rez, bila sam u 39 nedelji i beba je prestala da se pomera.

Objavljeno:

Kloi Holm (ime promenjeno) iz Eksitera u britanskom Devonu mislila je da ima savršenu porodicu - sve dok nije otkrila da jepartner Džek (19) varao sa zajedničkom prijateljicom samo nekoliko dana nakon što se porodila.

Par se upoznao u Mekdonaldsu, gde su oboje radili. Džek je, kaže Kloi, bio originalan, duhovit, zgodan i imao je "zlatno srce".

"Imali smo i mnogo zajedničkih prijatelja - uključujući moju prijateljicu Emu. Posle samo nekoliko nedelja veze, rekao mi je da me voli. Bilo je sve brzo, posle godinu dana ostala sam trudna. Bio je to šok, bila sam na tabletama i nismo planirali bebu. Ali zureći u dve plave linije na testu za trudnoću, osetila sam uzbuđenje. Odmah sam nazvao Džeka, zadržavajući dah dok sam čekala njegovu reakciju. U početku je bio šokiran, pitajući "jel piješ tablete?" Došao je pravo do mojih, sedeli smo u tišini jedan minut, zureći u pozitivan test za trudnoću, a onda je rekao: "Mislim da bi ovo moglo biti zaista dobra stvar za nas."

Ubzo su se uselili u kuću Kloine mame. Džon je išao sa Kloi na sve kontrole, kupovao joj hranu koja joj se jela u trudnoći.

"U novembru 2018. godine hitno su me poslali u bolnicu na carski rez, bila sam u 39 nedelji i beba je prestala da se pomera. Porodila sam se i donela na svet zdrsvog dečaka Džordža. Džek je plakao od sreće. U tom trenutku je sve bilo savršeno. Posle dve noći u bolnici, lekari su me konačno pustili kući s bebom."

Prijateljica Ema je došla u posetu nekoliko dana kasnije, sa poklonima za bebu.

"Bila sam iznenađena. Iako smo bile prijateljice, nismo bile tako bliske i osetila sam zahvalnost zbog njenog gesta", priseća se Kloi.

Ema je posedela, videla bebu i otišla. A onda je Džek najavio da će prespavati kod svoje majke. "Treba mi san", rekao je.

"U narednom periodu žalio se na umor, međutim, znala sam da nije to u pitanju, neprestano je zurio u svoj telefon. Nisam morala dugo da čekam odgovore, nekoliko dana kasnije primila sam poruku od Eme", seća se Kloi.

"Spavala sam s tvojim dečkom", rekla je.

Bila sam u potpunom šoku. Samo nekoliko dana ranije, bila je u mojoj kući da vidi moje dete. Šta se dešavalo?

"To je istina", hladno joj je Ema odgovorila.

Kloi je sve prenela Džeku, on je priznao i molio za još jednu priliku.

"Slomio mi je srce. Izneverio me. Osećala sam se fizički bolesno", kaže Kloi.

Iako su se na kratko pomirili, par se ipak rastao.

"Fokusirala sam se na odgajanje sina, bolje mi je bez Džeka", kaže Kloi.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/thesun.co.uk)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.