IZVEO ŽENU NA SASTANAK IZ PAKLA: Mislila je da idu na večeru, a onda nije znala šta je snašlo!
Izveo ženu u pljačku, Foto: NORTH ATTLEBORO POLICE

luda priča

IZVEO ŽENU NA SASTANAK IZ PAKLA: Mislila je da idu na večeru, a onda nije znala šta je snašlo!

Najgori dejt ikad!

Objavljeno:

Žena iz Masačusetsa postala je nenamerni pomagač u bekstvu nakon što je muškarac koga je upoznala u aplikaciji za upoznavanje opljačkao banku na njihovom prvom sastanku.

Kristofer Kastiljo (33) izjasnio se ove sedmice krivim za oružanu pljačku i tri tačke napada na policajca - sve počinjene tokom tog izlaska iz noćne more.

Kastiljo je zbog pljačke osuđen na tri godine državnog zatvora, plus dve godine u Kazneno-popravnom domu okruga Bristol zbog nasilne borbe protiv i pljuvanja policije koja ga je pokušala savladati, navodi se u okružnom tužilaštvu.

Žena nije optužena - priča o „najgorem sastanku ikada“ bila je dovoljna kazna. Sve je počelo, žena je rekla policiji, kad je pokupila Kastilja oko 14 sati, 5. decembra 2016, iz kuće njegovih roditelja. Rekla je da je pio vino na suvozačkom mestu svog Nisan Makima (što je takođe nezakonito, ali da za to nije optužen).

Njih dvoje se nikada nisu lično upoznali pre tog kobnog dana 2016. godine, rekla je policiji. Tada mu je bilo 30, a ona je imala 40. Tražio joj je da se zaustavi kod jedne banke. Posle nekoliko minuta je on izašao napolje, znojeći se, nosio je sunčane naočale i šešir i u rukama držao pištolj i 1000 dolara u gotovini.

- Je*eno odmah kreni - rekao joj je.

Ona se uspaničila, kako rekla je policiji, tako da je postupila kako joj je rečeno. Ali kad je primetila policijska vozila kako ih prate, zaustavila je auto i pobegla iz njega.

Ona je zatim uhapšena zajedno sa Kastiljom, ali je ubrzo puštena kada su okolnosti slučaja postale jasne.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/ mercurynews)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.