MAJKA JE POSTAVILA KAMERU U SOBU SA BEBAMA: Kada je pustila snimak, nije verovala u šta gleda! (VIDEO)
Lora Dalton (28) iz Škotske majka je 18-mesečnih jednojajčanih blizanaca Džejkoba i Noje, Foto: Pritnscreen

preslatko

MAJKA JE POSTAVILA KAMERU U SOBU SA BEBAMA: Kada je pustila snimak, nije verovala u šta gleda! (VIDEO)

Nestašni blizanci, kaže mama, grubi su jedan prema drugom, a teško i zaspe pre nego što se dobrano posvađaju i barem pola sata gađaju plišanim igračkama 

Objavljeno: 05.12.2019. 19:13h
  • 1

Lora Dalton (28) iz Škotske majka je 18-mesečnih jednojajčanih blizanaca Džejkoba i Noje. Budući da braća svoje dane uglavnom provode svađajući se ko će uzeti koju igračku, Lora se iznenadila kada ih je pre nekoliko dana stavila na popodnevno spavanje i videla kako se – ljube i grle.

Nestašni blizanci, kaže mama, grubi su jedan prema drugom, a teško i zaspe pre nego što se dobrano posvađaju i barem pola sata gađaju plišanim igračkama. Zato je majci "srce skoro puklo od sreće" kada je videla kako se naginju preko ograde svojih krevetića i oboje penju na prstiće da bi jedan drugog zagrlili.

- Budući da se inače stalno svađaju oko igračaka, lepo je znati da se i vole - izjavila je mama Lora za Daily Mail i dodala da nije mogla da veruje kada je na bejbi monitoru videla bratsku ljubav na delu. Klinci, naravno, nisu znali da ih ona posmatra.

- Kod njih očito nema sredine, ili se tuku ili ljube - zaključila je majka i dodala da se identični blizanci inače "uspavljuju" ubacivanjem igračaka u krevetić onog drugog. Zato joj se ovaj snimak ljubavi još više dopao.

- Ako Noje sedi i veselo se igra, Jacob će mu htjeti uzeti igračku. Ali, ni onda neće biti ‘na miru’ dok nema obje igračke, i svoju i bratovu”, rekla je Laura, koja je snimku preslatkih dječaka odmah poslala i njihovom tati, zaručniku Fraseru Cantlayu (28). Roditelji su se složili da će čuvati video i blizancima ga pokazati svaki put kada se zbog nečega posvađaju.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.co.rs


Adria media