GROZNI ČIČA UHAPŠEN JER JE PIPKAO DIZNIJEVU PRINCEZU! Ovo su detalji užasa!
Brajan Šerman, Foto: Orange County Sheriff's Department

seksualno uznemiravanje

GROZNI ČIČA UHAPŠEN JER JE PIPKAO DIZNIJEVU PRINCEZU! Ovo su detalji užasa!

Šerman je navodno postao "vrlo uzbuđen" kada video svoju omiljenu Dizni princezu

Objavljeno:

51-godišnji muškarac koji je registrovani seksualni prestupnik iz Orlanda uhapšen je pod optužbom da je seksualno uznemiravao radnicu Dizni sveta, koja je bila obučena kao princeza.

Brajan Šerman i njegova supruga posetili su tematski park Magic Kingdom u subotu i oko podneva pozirali za slike sa žrtvom.

Šerman je navodno postao "vrlo uzbuđen" kada video svoju omiljenu Dizni princezu. On ju je zagrlio i uhvatio je za grudi.

foto: AP

Svedoci su opisali kako se žrtva očigledno nije mogla pomeriti i činilo se da joj je neprijatno kada je Šerman obavio ruku oko nje. Znala je da Diznijeva politika zabranjuje da se gosti slikaju tako sa njom, ali nije se mogla pomaknuti jer je bila prikovana između Šermana i njegove supruge.

Izveštaj šerifove kancelarije okruga Oranž govori o tome kako su njene koleginice pokušale da nateraju Šermana da drugačije pozira pre nego što ju je navodno napao.

Navodi se da je žrtva "počela da se trese i plače" nakon što je Šerman napustio mesto. Policiji je rekla da želi da ga tuži i da je spremna da svedoči na sudu.

Saznalo se i da je Šerman pre 28 godina napao maloletnicu, i od tada je upisan u registar seksualnih prestupnika.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Daily mail)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.