Top 10 najluđih pitanja u formularima za vizu!

KAD VAS LEPO MOLIM

Top 10 najluđih pitanja u formularima za vizu!

Popunjavanje pristupnog dokumenta nakon višečasovnog putovanja nije baš prijatno, ali je neizostavno iskustvo svakog svetskog putnika
Objavljeno:

Jedna stvar ista je u svakoj zemlji: procedura mora da se poštuje! Pitanja koja su osmišljena iz bezbednosnih razloga, često predstavljaju čisto maltretiranje pridošlica, koji bi najradije zaobišli komplikovanu birokratsku proceduru. Pročitajte koja su to najluđa pitanja s kojima su se svetski putnici susretali: 1. Meksiko - Opišite izgled vaših brkova/brade - stoji u formularu, dok su u nastavku ponuđeni odgovori: "kratki", "gusti", "trimovani". To nije sve, u aplikaciji za meksičku vizu ima puno materijala za smejanje: - Molimo vas zapevajte u praznom polju. (verujemo da je u pitanju slovna greška, da umesto engleskog "sign" stoji "sing")

2. SAD - Da li ste u periodu između 1933. i 1945. godine sarađivali sa Nacistima? Hm, a mislili ste da su naše birokrate aljkave i neažurne?
3. Ujedinjeno Kraljevstvo - Da li ste ikad bili bliski terorističkim organizacijama? Pa, naravno! Zato se i prijavljujem...
4. Australija - Da li ste bili na farmi u poslednjih 6 nedelja? Ne, ali je gledam po 6 sati dnevno!
5. SAD, ponovo. - Na kojoj strani kreveta spavate vi, a na kojoj vaš partner? Hm, trik pitanje...
6. Arapske zemlje - Koliko žena planirate da povedete? Samo švalerku, hvala.
7. Ujedinjeno Kraljevstvo (studentska viza) - Bilo u miru, ili ratu, da li je kandidat ikad učestvovao u ratnim zločinima, ili genocidu? Pa, rekoh vam: naravno!
8. Indija Na aplikaciji za vizu azijske zemlje stoji i pitanje o religijskom opredeljenju. Ipak, opcija "nisam religiozan", ili "ateista" ne postoje.
9. Kina U rubrici gde se navode razlozi posete, ponuđen je i odgovor: "poseta". Pametni ljudi.
10. Studentska viza (u celom svetu) - Navedite tri stvari o... Zanimljivo, čak 7 osoba odgovorilo je da je ovo trik pitanje, osmišljeno da bi se videlo jesu li legitimni kandidati za studiranje u datoj zemlji.
Njega ste mislili da prevarite? E, moji vi! (Espreso.co.rs / Express / Independent)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.