Krenuo je na poslednju hemioterapiju, i svratio do trafike! Onda mu se život promenio u sekundi
Terapija, Foto: EPA/KIM TIBLANI

DANAS SI DOLE, SUTRA SI GORE

Krenuo je na poslednju hemioterapiju, i svratio do trafike! Onda mu se život promenio u sekundi

Foster, koji živi u Pink Hilu, rekao je da je prvo kupio tiket za jedan dolar

Objavljeno:

Roni Foster iz Severne Karoline bio je na putu do bolnice radi poslednje hemioterapije, kad je saznao da je osvojio 200.000 dolara na lutriji.

Foster, koji živi u Pink Hilu, rekao je da je prvo kupio tiket za jedan dolar i osvojio pet. Potom je u poslednjem trenutku odlučio da za tih pet dolara kupi još dva tiketa. Ogrebao je prvi – ništa. Ali, kad je ogrebao drugi čekalo ga je veliko iznenađenje

- Video sam sve te nule i zaledio sam se. Nisam verovao dok nisam dao službeniku lutrije da ga skenira. Kad se pokazalo da treba da idem u centralu lutrije počeo sam da se tresem. Nisam mogao da verujem – rekao je on, preneo je CNN.

Foster, penzionisani radnik Ministarstva transporta, bori se protiv raka debeleg creva i na samom je kraju hemioterapije. Dobitak na lutriji došao mu je kao šlag na tortu.

- Već sam bio srećan jer mi je ovo poslednja runda terapije, a pobeda na lutriji je napravila od toga moj srećan dan – ističe Foster.

Iako on ima medicinsko osiguranje deo dobitka će iskoristiti da otplati troškove koji nisu bili pokriveni, dok će ostatak – kako kaže – sačuvati za budućnost. Nakon poreza Fosteru je ostala 141.501 dolara, koje je kući odneo u petak.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.