Kao prava svinja: Poznati Jutjuber je proždrao 10 000 kalorija za jedan obrok! (FOTO) (VIDEO)

jede kao lud

Kao prava svinja: Poznati Jutjuber je proždrao 10 000 kalorija za jedan obrok! (FOTO) (VIDEO)

Krenuo je sa kajganom od 8 jaja i piletinom, da bi posle prešao na proteinski šejk od banana, špagete, voće i neizostavne bademe
Objavljeno: 20:19h

Adam Moran je postao frustriran jer se kako kaže "blamirao" u teretani. Dobio je ideju da kopira jelovnik Edija Hala iliti "čoveka-planine". Ovaj Englez je četiri godine za redom pobeđivao na takmičenju za najjačeg čoveka sveta, a tu je i nekoliko titula iz kategorija dizanja tegova. Koliko je ovaj čovek snažan govori i činjenica da mu je nakon što je podigao 462 kilograma, prvi čestitao terminator lično – Arnold Švarceneger. Zašto ljudi skupljaju baš određene predmete? (VIDEO) (GIF)

Printscreen/Youtube/
On je odlučio da snimi video u kojem jede obrok koji je "težak" 10.000 kalorija po uzoru na Edija. Njegov cilj je da obara svetske rekorde i da pritom sve to snima. Krenuo sa kajganom od 8 jaja i piletinom, da bi posle prešao na proteinski šejk od banana, špagete, voće i neizostavne bademe. 15 fotografija koje dokazuju koliko su morski prasići neodoljivi! (FOTO)
Printscreen/Youtube/
Inače, prosečan muškarac dnevno unosi oko 2.200 kalorija. Adam je jeo sve dok mu se nije smučilo a na snimku možete videti koliko mu je sve ovo teško palo:


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.