LAŽIRAO SOPSTVENU SMRT DA BI SUPRUGU STRPAO U ZATVOR: Razlog koji se krije iza ovoga je BRUTALAN!
Lažirao je vlastitu smrt kako bi ženu poslao u zatvor, Foto: Printscreen/Youtube/CBS News

potresno

LAŽIRAO SOPSTVENU SMRT DA BI SUPRUGU STRPAO U ZATVOR: Razlog koji se krije iza ovoga je BRUTALAN!

2015. godine Maria je ponudila oko 2 miliona dinara muškarcu imenom Gustavo da joj ubije muža

Objavljeno:

Kada je Ramon Sosa iz Hjustona saznao da je njegova supruga Maria tokom njihovog razvoda unajmila plaćenog ubicu kako bi ga se rešila, odlučio je da se udruži s policijom kako bi se pobrinuo da ona završi u zatvoru.

2015. godine Maria je ponudila oko 2 miliona dinara muškarcu imenom Gustavo da joj ubije muža, ne znajući da su on i Ramon prijatelji.

- Kad sam prvi put čuo da želi da me ubije, smrznuo sam se. Trebalo je malo da mi te reči uđu u mozak. Nisam želeo da poverujem u to. Kad sam ipak shvatio da je to istina, bio sam ljut, tužan i zbunjen - ispričao je za The Sun.

Ipak, odlučio je da nastavi da živi sa njom kao da ništa nije bilo.

- Spavao sam s neprijateljem, uvek s jednim okom otvorenim. Pokušavao sam da se ponašam normalno kako bi ona nastavila sa svojim planom. Morao sam tako da bismo mogli da je uhvatimo na delu - priča Ramon.

U dogovoru s policijom, Gustavo je idući susret s Mariom snimio, ali to nije bilo dovoljno da je optuži, pa je policija predložila Ramonu da ga fotografišu dok glumi da je mrtav kako bi Gustavo mogao dokazati Mariji da je izvršio delo. Pomoću boje za telo, Ramonu su na slepoočnici napravili "ranu".

- Bilo je jako jezivo. Ta fotografija do današnjeg dana prikazuje jednu od najtežih stvari koje sam učinio u životu. Zgrozio sam se dok sam zamišljao sebe kako ležim u plitkom grobu u donjem rublju s ranom na slepoočnici. A sva ta drama služila je kako bismo dokazali mojoj voljenoj da sam mrtav. Takvo ludilo ljudski mozak teško shvata - ispričao je.

Gustavo se našao s Marijom i pokazao joj fotografiju, a ona se navodno smejala kad ju je videla.

Nakon toga je uhapšena. Priznala je krivicu i u junu 2016. osuđena je na 20 godina zatvora.

Ramon je o ovom iskustvu napisao knjigu, a danas tvrdi da je srećan što je živ.

- Nikad ni na trenutak nisam pomislio da bi ona htela da me ubije. Nismo imali lak razvod, ali meni ubistvo nikad nije prošlo glavom. Nakon što sam video sve dokaze, mogu reći da sam sretan što sam živ. Maria mi je dugo pokušavala uništiti život, a kad to nije upalilo, odlučila je da me ubije. Nadam se da će moja knjiga pomoći svim muškarcima koji se nalaze u takvim vezama -zaključio je on.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.