MLADA JE KLEKLA PRED NJEGA A DOŠAO JE DA BUDE KUM NA VENČANJU: Neverovatna LJUBAVNA PRIČA (VIDEO)
Ališa je organizovala da Pol dođe na venčanje, Foto: Printscreen

i ovo je život

MLADA JE KLEKLA PRED NJEGA A DOŠAO JE DA BUDE KUM NA VENČANJU: Neverovatna LJUBAVNA PRIČA (VIDEO)

Pol je prvo, u šali naravno, rekao "Ne"

Objavljeno: 13:22h

Velšanin Pol Skoproni (40) godinama je prosio partnerku Ališu Pilavu (36), a ona nikako nije 'popuštala'. Nakon nekog vremena počeo ju je svakodnevno s raznim romantičnim gestovima uveravati da se uda za njega, ali ga je ona, inače menadžerka za ljudske resurse i majka troje dece, stalno odbijala.

Ali nedavno je ipak odlučila kako je vreme da svom dragom nadoknadi sav njegov trud, pa mu je poklonila iznenađenje kakvom se nakon toliko prošnji uopšte nije nadao.

Ališa je organizovala da Pol dođe na venčanje prijatelja kojem je trebao biti kum, a kad je video da mu je dugogodišnja devojka odjevena u belo, shvatio je da će mu se uskoro ispuniti najveća životna želja. I da je došao na vlastito venčanje.

Ališa je naime tajno organizovala njihovo venčanje, te je pred zaprepaštenog Pola i oltar došetala pevajući pjesmu "It Should've Been Me". Na snimci s venčanja vidi se kako je Pol promatra u šoku, i izgleda kao da pokušava da dođe do vazduha. Na kraju pesme buduća mlad se spustila na kolena i 'za svaki slučaj' i službeno zaprosila svog dečka - koji je to za nju radio dve godine, nekad i po 30 puta na dan.

Pol je prvo, u šali naravno, rekao "Ne" i glumio da se sprema da pobegne, ali se brzo 'otopio', poljubio buduću suprugu rekao "Da".

- U zadnje dve godine me je prosio i po 30 puta dnevno - objasnila je je Ališa, i u šali dodala da je 'prezaposlena da je neko po ceo dan prosi'. Osim toga, kaže, već je dvaput bila u braku, pa je pomalo oklevala da se po treći uda.

- Pre je Pol znao satima da stoji napolju sa natpisom "Hoćeš li se udati za mene" i čeka da ja prođem, pa sam napokon odlučila da ga spasim od upornog sramoćenja - priznala je novopečena mlada za britanski Miror.

BONUS VIDEO:

NEMA NIČEG GOREG, NEGO KADA TE MAJKA IZMOŠIRA! Detetov izraz lica to i potvrđuje (VIDEO)

(Espreso.co.rs/Miror)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.