NIJE MOGLA DA SE OPORAVI OD OPERACIJE: Šest godina kasnije, otkrila je šta joj je sve vreme bilo U LEĐIMA (FOTO)
Posle operacije pribor joj je ostao u telu, Foto: Printsccreen/Youtube

greška lekara

NIJE MOGLA DA SE OPORAVI OD OPERACIJE: Šest godina kasnije, otkrila je šta joj je sve vreme bilo U LEĐIMA (FOTO)

Operacija je trebalo da smanji njene užasne bolove, ali simptomi su se samo pogoršali. Kroz godinu dana je jedva stajala na nogama i nije mogla da se stara o deci.

Objavljeno:

Jedna mama je bila na operaciji diska 2013. godine, a izgleda da joj je neki deo pribora od operacije ostao u leđima.

Sevgi Sullerli (34) je pre šest godina bila na operaciji diska u privatnoj bolnici u Turskoj. Operacija je trebalo da smanji njene užasne bolove, ali simptomi su se samo pogoršali. Kroz godinu dana je jedva stajala na nogama i nije mogla da se stara o deci.

- Nisam se mogla starati o deci pa sam se preselila kod mame da mi pomogne. Otišla sam u istu bolnicu gde sam operisana da bih snimila kičmu, ali su mi rekli da me leđa bole od šavova - rekla je mama Sevgi.

Ipak, stvari su se promenile nakon što je na televiziji videla emisiju o pacijentima u kojima je nakon operacije ostao pribor. Počela je preispitivati svoju operaciju i oporavak.

- Kada bih prolazila pored detektora metala uvek je pištao, iako nisam imala nikakve metalne predmete na sebi. Jednog dana sam stigla kući i stavila sam magnet na leđa. On je ostao da stoji.

foto: Printscreen/ YouTube

- Bila sam zbunjena i ponovno sam otišla u bolnicu da kažem doktoru što se događa, a on mi je potvrdio da imam metalni predmet u leđima - ispričala je za Mirror.

foto: Printscreen/ YouTube

Rekli su joj kako se verovatno radi o delu igle ili skalpela, a Sevgi je odlučila da ih tuži. Sada je čeka ponovna operacija na kojoj će joj ukloniti metal.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Večernji list)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.