ZAJEDNO IMAJU PREKO 200 GODINA: To ih ne ometa da se VENČAJU, a živeće odvojeno ZBOG OVOGA!
Džon i Filis Kuk, Foto: Printscreen/Twitter/Liam Martin

treća sreća

ZAJEDNO IMAJU PREKO 200 GODINA: To ih ne ometa da se VENČAJU, a živeće odvojeno ZBOG OVOGA!

Oboje su u životu već izgubili po dvoje supružnika

Objavljeno:

Mladenci Džon i Filis Kuk zajedno imaju više od 200 godina, ali to ih ne sprečava da veselo slave ulazak u zajednički život u jednom domu za stare u Ohaju.

Džon je veteran iz Drugog svetskog rata i upravo je napunio 100 godina, dok će Filis 103. rođendan proslaviti 8. avgust. Prošle nedelje u opštini su dobili dozvolu za venčanje i otkrili da mogu da se venčaju na licu mesta. Iako to nisu planirali, zaključili su da ne treba čekati.

Ipak, nije to bila brzopleta odluka, Džon i Filis su se zabavljali oko godinu dana pre odluke o venčanju.

- Iskreno rečeno, zaljubili smo se jedno u drugo. Znam da mislite da to nije moguće kod nekoga u našim godinama, ali zaljubili smo se - rekla je Filis u izjavi za medije koji su došli da zabeleže njihovu radost.

Džon kaže da su bili kompatibilni na mnogo načina, te da su se zbližili uživajući u međusobnom društvu.

Inače, oboje su u životu već izgubili po dvoje supružnika i danas su sretni što su pronašli i "treću sreću". Po ceo dan uživaju u zajedničkom druženju, sedeći na suncu, uživajući u zajedničkim obrocima, kao i vožnji hodnicima i dvorištem doma u skuterima za lakše kretanje. Uprkos tome, veoma su svesni koliko je važno da jedno drugom daju dovoljno "prostora".

- Jednostavno, zadržali smo oba apartmana koja ovde imamo, tako da je on i dalje na spratu iznad, a ja sam dole - kaže Filis.

Ipak, planiraju da ostanu zajedno do kraja života. Srećom, Filis, koja je malo starija od izabranika, krase fini geni. Naime, njena majka je doživela 106. rođendan, pa bi sreća ovog para zaista mogla da potraje, piše "24 sata".

Bonus video:

(Espreso.co.rs/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.