AKO IMATE OVU BANKOVNU KARTICU MOŽETE IZGUBITI SAV NOVAC! Policija je izdala UPOZORENJE na PREVARU koja HARA
Ilustracija, Foto: Profimedia

nije naivno

AKO IMATE OVU BANKOVNU KARTICU MOŽETE IZGUBITI SAV NOVAC! Policija je izdala UPOZORENJE na PREVARU koja HARA

Jezivo upozorenje

Objavljeno:

Korisnici su tako dobili pismo kreditne kuće Barclays koje potpisuje izvesni "Mr. Smith" iz Indije. Pismo je toliko zabavno što možete i pogledati ispod:

"Dragi korisniče,

Mnogo naših klijenata prijavilo nam je da su se njihove bankovne kartice spontano zapalile u novčanicima i torbicama, stoga kao meru opreza nalažemo hitno povlačenje tih kartica. Radi se o problemu od najveće važnosti i hitnosti, jer bi se vaša kartica mogla zapaliti svakog trenutka te vam izazvati teške opekline nogu i trbuha. Stoga, radi vaše sigurnosti, ispunite ovu formu i karticu hitno vratite na navedenu adresu".

Uz pismo je priložena i forma u koju korisnik mora upisati ime i prezime kao i PIN broj koji takođe, uz karticu, treba poslati na adresu u Indiju.

Ne zna se je li ko poverovao ideji o spontanom samozapaljenju kartica, no sasvim je sigurno da Mr. Smith iz Barclaysa ne postoji. Ipak, policija upozorava kako su prevare pomoću krađe kartica i identiteta vrlo česte i izuzetno opasne pa svaki pokušaj, makar i ovako bizaran, treba prijaviti.

BONUS VIDEO: Boris iz SPS-a OTVORENO o nasilju, Skupštini, Prajdu i premijerki!

(Espreso.co.rs / Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.