BESNO NAPUSTILA SVADBU KAD JE VIDELA JELOVNIK: Nije mogla da veruje šta su mladenci uradili!
Jelovnik je šokirao, Foto: Filip Plavčić, Ilustracija

uvredili je

BESNO NAPUSTILA SVADBU KAD JE VIDELA JELOVNIK: Nije mogla da veruje šta su mladenci uradili!

Naime, postojala su dva menija

Objavljeno:

Jedna je žena rekla kako je venčanje njene kolegice s posla bilo "savršeno prijatno" dok nije videla šta će jesti tokom večere.

Naime, postojala su dva menija, jedan za muškarce, drugi za žene. Za početak, muškarci su dobili rižoto od gljiva, dok su žene dobile kozice.

Drugo jelo za muškarce sastojalo se od pečene govedine, dok su žene dobile piletinu. Za kraj je muškarcima poslužen desert od čokolade, dok su žene dobile voćni desert.

Žena je na Mamsnetu napisala:

- Svi su za stolom bili u šoku videvši podeljene menije, no niko nije ništa rekao. Ja sam odlučila da odem. Navodno su roditelji mladenaca vrlo konzervativni, no znam da je mladea feministkinja pa mi nije jasno kako su to dopustili - napisala je žena, piše The Sun.

Iako su se svi složili da su takvi meniji smešni i uvredljivi, takođersu mišljenja da žena nije trebala odšetati s venčanja.

"Da, ovakva su pravila smišna, no nije u redu od tebe što si otišla samo zbog toga", "Mislim da si mrvicu preterala sa svojom reakcijom", "Trebala si se samo dobro našaliti s celom tom situacijom", "Jesi li ti ozbiljna? Neko je platio cijelo jelo za tebe i ti si odšetala? Mislim da si bezobrazna osoba i loša prijateljica", bili su neki od komentara.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.