MUŽ TRAŽIO RAZVOD 5 DANA NAKON ŠTO MU JE ŽENA OSTALA PARALIZOVANA: Ali onda je usledio veliki preokret!
Muž ju je ostavio nakon tog saznanja, Foto: Novi.ba

sudbina!

MUŽ TRAŽIO RAZVOD 5 DANA NAKON ŠTO MU JE ŽENA OSTALA PARALIZOVANA: Ali onda je usledio veliki preokret!

„Nakon što je zatražio razvod ostala sam potpuno sama“, rekla je Riona

Objavljeno:

Nakon teškog moždanog udara koji ju je paralizirao od struka prema dole u martu, 2015., Riona Keli nije očekivala da će ikada više biti sretna.

Još uvek ležeći u krevetu pet dana nakon moždanog udara, Rionin suprug, Ričard, s kojim je provela 14 godina, zatražio je razvod nakon što je saznao da mu supruga nikada neće povratiti osećaj u nogama.

„Nakon što je zatražio razvod ostala sam potpuno sama“, rekla je Riona.

Kada joj je rečeno da će joj trebati meseci, ako ne i godine, kako bi se oporavila, Riona priznaje da je bila spremna odustati od svega. „Znala sam da moram biti snažna zbog svoje dece“, rekla je. Bila je to jedina motivacija koju je imala za ozdravljenje.

„Prvi put kada sam izašla napolje u kolicima mislila sam da svi gledaju u mene; mrzela sam to i mrzela sam sebe“, rekla je. „Da sam mogla birati oduzela bih sebi život, nisam više želela živeti.“

U aprilu 2016. godine, Riona je na Fejsbuku objavila oglas u kojem je tražila ličnog trenera koji bi joj pomogao povratiti snagu, a njeni su joj prijatelji preporučili Keitha Masona.

foto: Novi.ba

Bivši igrač američkog fudbala pomogao je Fioni da ponovno prohoda te su ostali u kontaktu i nakon kraja njihovog ugovora što je dovelo do produbljenja njihove veze.

Riona izjavljuje da je bila šokirana činjenicom da bi „predivan igrač američkog nogometa“ hteo biti sa „invalidnom ženom“ kao što je ona.

Ali, Keaith je rekao da ga Riona inspirira. Ohrabruje ju svaki dan i razume njene bolove i pobede.

„Zajedno smo već 11 meseci, deca ga uistinu vole, a ja se napokon osećam kao da živim život koji zaslužujem.“

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Novi.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.