LJUBAV BOLESNE DEVOJČICE (4) I DOKTORA ĆE VAS RASPLAKATI! Pitao je da se UDA za njega, a evo kako je ona reagovala!
Devojčica i doktor, Foto: Printscreen / Youtube

DIRLJIVO

LJUBAV BOLESNE DEVOJČICE (4) I DOKTORA ĆE VAS RASPLAKATI! Pitao je da se UDA za njega, a evo kako je ona reagovala!

Devojčici se ostvario san

Objavljeno:

Naslov vam sigurno zvuči zabrinjavajuće, ali ova priča je puno dublja, a govori o ljubavi jedne devojčice i doktora koji je brinuo o njoj.

Abby ima samo 4 godine, ali za razliku od druge dece, svoje vreme ne provodi van igrajući se s drugima nego uglavnom kod kuće ili u bolnici. Ima težak oblik leukemije.

Jednog dana upoznala je doktora Matta koji je počeo redovno da je posećuje i izdvaja svoje slobodno vreme kako bi se družio s njom i popravio joj raspoloženje. Toliko joj se svideo da je odlučila da se uda za njega. To je rekla i svojoj mami, a nakon nekoliko dana mama je zvala doktora i objasnila joj situaciju te mu ponudila da oženi nenu ćerlu, piše Lajk.hr.

Matt je pristao, a u roku od samo 24 sata, zaposlenici bolnice organizovali su venčanje koje je bolesnoj devojčici ulepšalo ne samo taj dan nego i celi život. Našli su joj prekrasnu belu haljinicu, a Matt je nosio majicu koja izgleda kao smoking.

Devojčica je Matta odmah zagrlila i rekla “DA!” kada ju je pitao želi li da se uda za njega, a kako je sve to izgledalo možete pogledati u videu. Naravno nije reč o pravom venčanju.

BONUS VIDEO:

UPADAJU U BOLESNIČKE SOBE I KRADU! Nevaljalci otkrili da se ovde najlakše drpiše! (VIDEO)

(Espreso.co.rs / Magazin.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.