Mesta đavolje rabote: 10 gradova u kojima caruje satanizam (FOTO) (GIF)

skrovišta nečastivog

Mesta đavolje rabote: 10 gradova u kojima caruje satanizam (FOTO) (GIF)

Zavere i pretpostavke ponekad nisu samo deo paranoje, već ima nečega i u tome...
Objavljeno:

Neki ljudi u svakom deliću popularne kulture traže zaveru i "đavolju rabotu". To, međutim, ponekad i nije samo deo paranoje. Ovo je lista gradova koji su bili žarišta takvih satanističkih aktivnosti. Ove stvari sigurno niste znali o satanistima: Ateisti koji slave Božić! (FOTO) (VIDEO)

1. Bolsover, Engleska Bolsover je nekada bio rudarski grad u kome se sasvim mirno živelo, a onda je 2011. godine 0,2 odsto stanovništva na popisu izjavilo da je njihova religija satanizam.
Wikipedia / Phil Sangwell
Satanina crkva je demantovala da ima "istureno odeljenje" u Bolsoveru, ali je grad ipak stekao reputaciju kao "satanističko srce" Engleske. 2. Amitivil, Njujork U ovom tihom longajlendskom gradiću1974. godine Ronald "Kasapin" Defreo Mlađi je izmasakrirao 6 članova svoje porodice tvrdeći da su ga na to naterale "đavolje crne ruke" i glasovi koje je čuo. Ljubitelji zavera tvrde da ga je na to naterala kuća sa očima u obliku meseca, izgrađena u kolonijalnom holandskom stilu.
YouTube printscreen
Tvrde i da je nečastiva energija kuće privukla satanistu Rikija Kasa, poznatog kao "Kralj kiseline", koji je bio vođa satanističkog kovena "Vitezovi crnog kruga". Priča se da je tokom Valpurgine noći u ovoj kući ritualno prineo kao žrtvu Gerija Lauversa, zahtevajući od njega da izgovori kako voli Satanu. 3. Fort Tomas, Kentaki Hladnog februarskog jutra 1986. godine u Fort Tomasu je nađen obezglavljen leš trudne devojke. Policijska istraga je utvrdila da su dvojica ubica mučili devojku u klanici i da su je ubili u ritualne svrhe.
Wikipedia
Ni jedan ni drugi nisu hteli da priznaju šta su uradili sa glavom, tvrdeći da ne žele na sebe da navuku "Satanin bes". 4. Sent Džejms, Njujork Dženet Mejren se posle tragične smrti svoga supruga preselila se njihovom ćerkicom na Long Ajlend. Međutim, traženi mir nisu stekle ni ovde, zato što se u kući u kojoj su živele čulo tumaranje i glasovi.
Wikipedia / Gryffindor
A onda su u podrumu našle dnevnik devojčice po imenu Kristina, koja u njemu govori o životinjskim žrtvama koje su prinošene i o seksualnom zlostavljanju koje se dešavalo između zidova kuće. 5. Viktorija, Britanska Kolumbija Satanizam, tokom osamdesetih, doživljava veliku ekspanziju i postaje uobičajna tema u filmovima i muzici. Čitava jedna industrija posvećena je obožavaocima đavola i hvatanju istih.
Wikipedia / Brandon Godfrey
Knjiga "Mišel se seća" izlazi u Britanskoj Kolumbiji napisana u koautorstvu psihoterapeuta i devojčice koja tvrdi da je tokom pedesetih godina bila seksualno zlostavljana od satanista. Veoma brzo ova knjiga postaje priručnik o tome kako pomoći deci koja su pretrpela seksualno zlostavljanje, ali i kako uočiti sataniste. 6. Toledo, Ohajo U Toledu je 1948. godine osnovan čuveni satanistički koen "Gospa od Endora". Osnovao ga je Herbert Sloun i postojao je sve do njegove smrti 1980. godine. Upražnjavao je crne rituale u svojoj berbernici i pripadao gnostičkom tumačenju satanizma. Smatra se da je uspeo da prizove duh proroka Samuila. 7. Torino, Italija Ovaj grad je dom nekih od najuspešnijih satanističkih zajednica, pa je zbog toga osamdesetih godina prošlog veka Katolička crkva zaposlila 6 novih egzorcista koji će se boriti sa "magijom" ovog grada. Smatra se da ovaj grad, zajedno sa Londonom i San Franciskom, formira trougao koji omogućava protok crne magije.
Wikipedia
U mnogim znamenitostima grada, pa čak i crkvama, mogu se uočiti satanistički simboli. Meštani veruju da ispod grada elita zaseda sa đavolom i satanistima ne bi li očuvala svoju vlast nad kulturom grada i njegovom ekonomijom. 8. San Francisko, Kalifornija "Satanistička crkva" Antona Laveja dugo je bila sinonim za satanizam u San Francisku. On je udario temelje modernom satanizmu i učestvovao kao stručni konsultant na snimanju filma "Rozmarina beba". Njegovi sledbenici sprovodili su krajnje dramatične rituale, a još je poznat i po tome što je 1969. godine izdao "Crnu Bibliju".
Wikipedia / Dirk Beyer
Mnoge slavne ličnosti iz Holivuda bile su pripadnici njegovog kulta. Pored Antona Laveja, San Francisko je povezan i sa mnogim ritualnim serijskim ubistvima, a najpoznatija su počinili "Zodiac Killer" i "Night Stalker". 9. Pergam, Antička Grčka Pergam je danas samo arheološka iskopina locirana na teritoriji današnje Turske, a nekadašnje Stare Grčke. Autor "Knjige Otkrovenja", Jovan sa Patmosa, naziva ovaj grad satanističkim.
Wikipedia / Bernard Gagnon
Čitav grad je na vrhuncu svoga postojanja slavio olimpijske bogove, pa je ovaj paganski sloj u duhu hriscanskih učenja morao da bude prevrednovan i zamenjen za satanistički. 10. Lališ, Irak Iako zajednica Jazida nije vise progonjena zbog svojih religioznih uverenja, široko je rasprostranjeno verovanje da oni obožavaju đavola. Njihova verovanja otvorena su prema paganskim elementima, najverovatnije sumerskog korena.
Wikipedia / Ger Al Hamud Ser Bahger
Susedi drugih religija tvrde kako je njihov vođa "Peackock Angel" zapravo pali anđeo koji je došao da vodi ljude stranputicom. Ideju o njihovom progonu je nedavno ponovo probudila ISIS kao deo svoje genocidne kampanje koja uključuje masovna ubistva i seksualna ropstva. (Espreso.co.rs / Fokuzz)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.