OVO JE ALBANAC IZ CRNE GORE KOJI JE KASAPIO LJUDE U PODRUMU! Uzeo je instrumente sa interneta, pa je MUČIO žrtve
Albanac iz Crne Gore kome je istekla viza Crnogorski državljanin držao je ilegalnu stomatološku ordinaciju u podrumu kuće u kojoj živi u SAD, Foto: Clinton Township Police Departme

ilegalac

OVO JE ALBANAC IZ CRNE GORE KOJI JE KASAPIO LJUDE U PODRUMU! Uzeo je instrumente sa interneta, pa je MUČIO žrtve

Đokaj je, kako navode istražitelji, obavljao manje zahvate poput čišćenja i plombiranja zuba, ali ne i ozbiljnije operacije

Objavljeno: 11:45h

Albanac iz Crne Gore kome je istekla viza za SAD držao je ilegalnu stomatološku ordinaciju u podrumu kuće u kojoj živi u saveznoj državi Mičigen ​​​​​​.

Opremu za ordinaciju nabavio je od kineskog prodavca putem Ibeja.

On se sada suočen sa mogućom kaznom do četiri godine zatvora, piše Detroit Fri Pres.

Leka Đokaj (55) iz Klinton Taunšipa u američkoj saveznoj državi Mičigen nije imao dozvolu da naplaćuje usluge, kao i da mu je viza istekla 2015. godine.

Đokaj je, kako navode istražitelji, obavljao manje zahvate poput čišćenja i plombiranja zuba, ali ne i ozbiljnije operacije. Oprema pronađena u ordinaciji, uključujući stolicu, zubne kalupe i rendgen, kupljena je preko Ibeja iz Kine, saopštila je lokalna policija.

Detektiv Džej Anderson je kazao da je higijena u ordinaciji bila loša, a nadležni su pronašli i "prljave, krvave noževe". Đokaj tvrdi da je studirao stomatologiju u Albaniji, a njegov advokat Pol Ljuljđuraj, kazao je da njegov klijent doktor stomatologije, i negira da je Đokaj tek obično "čudovište sa ulice". On je trenutno u okružnom zatvoru.

Đokajeva supruga je takođe radila sa njim u ordinaciji, ali nije uhapšena. Istražitelji su kazali da i ona boravi ilegalno u SAD. Iz lokalne policije je saopšteno da je Đokaj školovao za stomatologa u Albaniji i da se sumnja kako je počeo sa ilegalnim poslom pre šest do dvanaest meseci.

Ljuljđuraj kaže da je njegov klijent doktor iz Crne Gore koji se bavi stomatologijom 30 godina.

- Nije fer opisati nekoga tek kao osobu koja se bavi stomatologijom u podrumu - kazao je on.

(Espreso.co.rs/ Daily mail)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.