TRUDNICA JE DOŽIVELA MOŽDANU SMRT, A LEKARI SU JE DRŽAVALI 123 DANA U ŽIVOTU: Onda se desilo nešto neverovatno
Frenkielen de Silva Zampoli Padilja je ostala živa nakon šloga koji je doživela u trudnoći, Foto: Facebook/printscreen

neverovatno

TRUDNICA JE DOŽIVELA MOŽDANU SMRT, A LEKARI SU JE DRŽAVALI 123 DANA U ŽIVOTU: Onda se desilo nešto neverovatno

Neverovatno je koliko su majke jake za svoju decu

Objavljeno:

Porodica Frenkielen de Silva Zampoli Padilje (21) nije verovala da će ona ostati živa nakon šloga koji je zadesio u devetoj nedelji trudnoće.

Svi su ubrzo imali razloga za sreću.

Lekari su na ultrazvuku videli da srca beba koje je čekala i dalje kucaju, čak i ako je ona bila moždano mrtva. Lekari su uspeli da je održe u životu kako bi njeno telo obezbedilo neophodne hranljive materije za razvoj blizanaca koje je imala u stomaku. Za nju nažalost nije bilo šansi, jer je njen mozak bio mrtav.

Medicinske sestre su se potrudile da joj dekorišu sobu kako bi oko nje bila opuštena atmosfera, a članovi medicinskog osoblja su svirali njenim bebama kako bi ih umirili. Tretirale su je na poseban način, ako i članove njene porodice. Njene bebe, koje su uprkos njenoj moždanoj smrti preživele, su pravo čudo. Obe bebe su rasle i lepo se razvijale, a svaki dan koji bi prošao bio je nada više da će se sve završiti dobro po decu.

Na svu sreću, nijedan organ majke nije pretrpeo veliko oštećenje usled šloga pa su bebe mogle da napreduju. Majka j eprovela 123 dana u bolnici, a bebe su donete na svet carskim rezom.

Dečak i devojčica bili su zadržani u inkubatorima, a o njima su se tri meseca starale medicinske sestre i otac.

Majka nesrećne devojke bila je tužna zbog gubitka ćerke, ali joj je uteha bila to što iza nje ipak ostaje deo nje. Ubrzo nakon rođenja dece njeni aparati su bili isključeni i porodica je mogla da se oprosti od nje i tuguje.

Osećaj gubitka ublažio im je dolazak dva nova člana koje majka na žalost nije stigla da upozna.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/apost.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.