PRED PORODICOM I PRIJATELJIMA RAZOTKRIO ŽENINU AFERU: Svi su zanemeli kada su čuli sa kim ga je varala! (VIDEO)
Razotkrio ženinu aferu, Foto: Youtube printscreen

ponizio devojku

PRED PORODICOM I PRIJATELJIMA RAZOTKRIO ŽENINU AFERU: Svi su zanemeli kada su čuli sa kim ga je varala! (VIDEO)

Muškarac je izašao pred svoje goste s devojkom Dalijanom Melean s kojom je u vezi dve godine kako bi objavio veliku vest

Objavljeno:

Jedan je muškarac iz Venecuele organizovao zabavu za porodicu i prijatelje, a dok su svi mislili kako će se opustiti i proveseliti, veče je krenulo u drugom smeru.

Muškarac je izašao pred svoje goste s devojkom Dalijanom Melean s kojom je u vezi dve godine kako bi objavio veliku vest.

Pred svima je potom prozvao svog najboljeg prijatelja zbog afere s njegovom devojkom koju je razotkrio.

– Danas sam otkrio nešto na što sam sumnjao. Alberto, poznajemo se više od 20 godina. Ti si otac mog starijeg brata i prijatelj. Ali, udvaranje mojoj ženi kukavički je potez – poručio je u svom govoru prevareni muškarac Albertu Sobalvaru koji je imao aferu s njegovom devojkom

Sobalvaro je inače ekonomista i kongresmen odan venecuelanskom predsedniku Nikolasu Maduru.

Muškarac je potom uzeo svoj telefon i pokazao začuđenim gostima poruke koje je par izmenjivao. Prijatelja je čak optužio da nagovara njegovu devojku da kupi stan od 40.000 dolara koji joj se duže vreme sviđa.

– Ovde su sve poruke koje ste ti i Daliana razmenili. Daliana traži stan od 40.000 dolara i pitao sam joj odakle joj to. Znao sam odakle će dobiti novac – rekao je.

Njegova devojka pokušala je da mu otrgne telefon iz ruke, ali ljutiti muškarac bacio ga je u bazen.

– Hvala ti svim srcem za iskreno prijateljstvo koje si mi pokazivao ovih 20 godina. Tebi takođe, Daliana, što si ove dve godine licemerno podelila sa mnom – rekao je on.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.