ŽIVI U LUKSUZU OD ALIMENTACIJE! Izgleda kao devojka, a ima 44 godine - mladolikost održava na ŠOKANTAN NAČIN!
Džejmi Čua, Foto: Instagram printscreen

SNAŠLA SE

ŽIVI U LUKSUZU OD ALIMENTACIJE! Izgleda kao devojka, a ima 44 godine - mladolikost održava na ŠOKANTAN NAČIN!

U Singapuru je nazivaju Kraljicom Instagrama

Objavljeno:

Nju često stavljaju na liste bogatih klinaca s Instagrama, iako Džejmi Čua iz Singapura ima pune 44 godine.

Na njenu sreću izgleda toliko mladoliko da mnogi misle da je sestra svoje 18-godišnje ćerke.

U Singapuru je nazivaju Kraljicom Instagrama, a ova majka dvoje dece ima dve kućne pomoćnice koje se na putovanjima brinu da ona ima savršene fotke za tu društvenu mrežu. Pomoćnice je fotografišu sve dok ona nije u potpunosti zadovoljna fotografijama, a kako su pisali lokalni mediji, Čua ne veruje da spontane fotke mogu biti dobre.

Čua je nekada bila stjuardesa Singapore Airlinesa, sve dok na letu nije upoznala indonezijskog tajkuna Nurdiana Cuacu. Veoma brzo su se venčali i dobili decu, ali brak nije opstao. Nakon 15 godina su se razveli zbog "nepomirljivih razlika".

Tokom brakorazvodne parnice Čua je zahtevala i dobila alimentaciju od 332 hiljade dolara, koje troši na "brigu o sebi i deci", piše Yahoo Singapore.

Na kraju su se Čua i Cuaca nagodilizvan suda, nakon što je ona uspela da blokira njegovu imovinu. Nije poznato šta je sve dobila nakon toga, ali očito je da posle razvoda lepo živi. Singapurski portal Lollipop javio je da mesečno troši 10.000 dolara na održavanje mladenačkog izgleda svog lica i tela.

- Volim da jedem, ali volim i da zadržim vitku figuru pa dvaput nedeljno idem na tretman Cryosculpt, kojim se smrzava i uklanja masnoća iz tela. Jedan tretman košta 1100 dolara. Osim toga idem na dubinsko čišćenje temena svake nedelje, što je oko 250 dolara za 30 minuta - rekla je.

Osim s 21-godišnjim sinom Klivlendom i 18- godišnjom ćerkom Kalistom, Čua živi s roditeljima ti dečkom, koji se povremeno pojavljuje na porodičnim fotografijama.

Kako pišu singapurski mediji, vlasnica je najveće kolekcije torbica Hermes i navodno ih ima 200. Kako bi ih očuvala, spakovane su u staklene kutije.

Iako je tvrdila da ne vjruje u to da deci treba kupovati sve što požele, njena ćerka je snimljena s Šanelovim torbicama čija je cena 5000 dolara.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.