PRONAŠLI SMO TRAVESTITA KOJI JE ISPROVOCIRAO GRČKU, ALI I SRBE: Prošetao je SVETOG NIKOLU na haljini, a sad se u još luđoj kombinaciji provodio u gej klubu! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Adria media TV

živi punim plućima

PRONAŠLI SMO TRAVESTITA KOJI JE ISPROVOCIRAO GRČKU, ALI I SRBE: Prošetao je SVETOG NIKOLU na haljini, a sad se u još luđoj kombinaciji provodio u gej klubu! (VIDEO)

Espreso je sada dobio eksluzivni snimak ludog noćnog provoda iz grčke prestonice, na kojem je zvezda niko drugi do - provokativni travestit

Objavljeno:

Neposredno posle upravo održane gej parade Srbijom je kružila lažna vest - mnogi su delili fotografiju jednog travestita u šokantnoj "odevnoj kombinaciji", navodno s ovogodišnjeg Prajda.

Travestit je odlučio da isprovocira masu tako što je nosio haljinicu s likom Svetog Nikole na donjem delu, u predelu međunožja.

Hrabri autfit
Hrabri autfit foto: Facebook printscreen

Iako su brojni korisnici društvenih mreža brzo zaključili da je u pitanju prizor sa srpske Parade ponos, to nije bilo tačno.

Zapravo, on se pojavio na Prajdu u Atini, gde je ponosno prošetao svoj nesvakidašnji autfit, koji je zbog religijske konotacije mnoge razbesneo.

Espreso je došao u posed eksluzivnog snimka ludog noćnog provoda iz grčke prestonice, na kojem je zvezda niko drugi do - provokativni travestit.

Kao što se na video snimku vidi, on se u zanimljivom društvu baš dobro zabavljao, uz grčku muziku i veselu atmosferu.

Primećuje se i da je u ovoj prilici takođe bio jako neobično obučen.

On očigledno ume da ispolji svoju razuzdanu maštu i da uživa u životu.

Pogledajte ovaj video:


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.