Kad Amer prodaje Jugića: Vremenska mašina od 5 soma dolara (FOTO)

original survivor

Kad Amer prodaje Jugića: Vremenska mašina od 5 soma dolara (FOTO)

Vlasnik ističe da je Jugić u dobrom stanju i da se i dalje odlično drži na putu. Automobil je izdržao test vremena, pošto ga je prvi vlasnik mazio i pazio i držao u garaži
Objavljeno: 11:29h

Vlasnik automobila Yugo GVX Sport, proizvedenog 1988. godine, iz mesta Klarkrejndž u američkoj državi Tenesi, oglasio je pordaju svog ljubimca po ceni od... Udahnite duboko - 5.000 dolara! Najpoznatiji automobil u SFRJ: Ovo je američka priča o Jugiću! (FOTO) (VIDEO)

Printscreen
Automobil je u originalnom stanju, ima motor od 1,3 litara, 5 brzina, aluminijumske felne i fabrički ugrađeni radio kastofon.
Vlasnik u oglasu navodi da je unutrašnjost kabine kompletna i u dobrom stanju, osim matrijala na središtima, i ističe da se Jugić i dalje odlično drži na putu. Poseduje i uredno vođenu servisnu knjižicu.
Automobil je izdržao test vremena, pošto ga je prvi vlasnik sa Floride mazio i pazio i stalno držao u garaži. Napunio je 35 i nikad nas nije izneverio: Dragi Jugo, srećan ti rođendan! (FOTO) (VIDEO)
Uz napomenu da većina Jugića u SAD više ne postoji u sonovnom obliku, vlasnik navodi da ovu jedinstvenu vremensku mašinu možete pazariti za samo "5k$"!
(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.