Momak (22) želi da mu LICE izgleda kao LOBANJA: ODSEKAO je POLA NOSA I UŠI, ali to nije kraj! Kada vidite na šta je sve spreman zbog EKSTREMNOG IMIDŽA - ZGROZIĆETE SE! (FOTO)
Foto: Facebook

Stravično

Momak (22) želi da mu LICE izgleda kao LOBANJA: ODSEKAO je POLA NOSA I UŠI, ali to nije kraj! Kada vidite na šta je sve spreman zbog EKSTREMNOG IMIDŽA - ZGROZIĆETE SE! (FOTO)

Njegovo pravo ime je Erik Jeiner Hinkapi Ramirez i dve godine je proveo transformišući svoj izgled

Objavljeno:

Tatu majstor Kalas Lobanja (22) koji obožava lobanje, potrošio je dosta vremena kako bi ektremno promenio svoj izgled i pri tom odsekao nos kako bi izgledao kao lobanja.

foto: Facebook

Njegovo pravo ime je Erik Jeiner Hinkapi Ramirez i dve godine je proveo transformišući svoj izgled, naročito lice. Podvrgao se bolnim procedurama koje su podrazumevale i uklanjanje gornje polovine nosa i uklanjanje ušnih školjki.

Ali nije se tu zaustavio. Istetovirani tatu majstor presekao je svoj jezik na dva dela i istetovirao ga u plavo-sivoj boji. Promenio je izgled svoje glave i na obraze istetovirao dve crne rupe.

foto: Facebook

On je prva osoba iz Kolumbije kojoj je na njen zahtev otklonjen nos i uši i izazvao je pravu pometnju u medijima. U potpunosti je izdepiliran kako bi se videle na stotine njegovih bolnih tetovaža i pirsinga.

Njegov proces transformacije i zastrašujućeg izgleda počeo je nakon smrti njegove majke. Izjavio je da su ga uvek fascinirale lobanje, ali da je odustao od bilo kakve intervencije na telu dok je njegova majka bila živa jer ne bi imao njenu podršku.

- Promena tela je lična odluka i ne treba je osuđivati. To je kao da osuđujete ženu što je stavila silikone u grudi ili zadnjicu. Za mene, lobanja je kao sestra, deo porodice i veoma me privlači, izjavio je on.

foto: Facebook

Ima još planova kako bi mogao još više da izgleda kao lobanja u budućnosti. Uprkos tome što mami poglede užasnutih ljudi na ulici, on ističe da je on normalna osoba koja samo drugačije izgleda.

Bonus video:

Espreso tviter - Vesna Rivas

(Espreso.co.rs/Novi.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.