Nabacivao se devojci preko Instagrama, a da bi ga otkačila poslala mu je TOLIKO GADNU FOTKU da tera na povraćanje
Foto: Pixabay.com

au!

Nabacivao se devojci preko Instagrama, a da bi ga otkačila poslala mu je TOLIKO GADNU FOTKU da tera na povraćanje

U inboks je dobila poruku: Jesi li spremna za akciju o kojoj sam ti govorio?

Objavljeno:

Šta uraditi kada ti se neko upucava putem Fejsbuka ili Instagrama? Čini se kako je 21- godišnja Ejmi Perkins pronašla odlično rešenje. Naime, u inbox na toj društvenoj mreži jedan muškarac ju je pozvao na piće. Odgovorila je da ima verenika s kojim je dve godine i da nije zainteresovana za "igranje sa strane", ali on nije odustajao.

Ešli, Ejmin verenik, odlučio je da malo "začini" stvari. Obukao je bokserice svoje devojke i obukao ih kao tange. Ona ga je fotografisala na način da se ne prepozna da je reč je njenom vereniku i poslala fotografiju napadnom muškarcu. Nakon toga odgovorio joj je u inbox s novom porukom: Jesi li spremna za akciju o kojoj sam ti govorio?

Nakon toga Ejmi je poslala fotografiju svog verenika u istoj pozi, istom outfitu, ali mu se videlo lice. Ubrzo je muškarac blokirao Ejmin profil na Instagramu, a ona je, očito, pronašla mir od napadnih muškaraca.

Ejmi je odlučila da o ovome progovori javno, pa pojasnila kako joj nije bio cilj da napraviti ništa loše muškarcu koji je bio uporan. Kako god bilo, jedno je sigurno, s njim se više neće dopisivati.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Metro)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.