Insekti, gmizavci i pokoje jaje: 9 fotografija koje su baš bljak (FOTO)

gadno, nema šta!

Insekti, gmizavci i pokoje jaje: 9 fotografija koje su baš bljak (FOTO)

Možda mogu da vam deluju bezazleno kada ih vidite na netu, ali ovi prizori u stvarnosti baš i nisu neki melem za oko
Objavljeno:

Prizori sa ovih nasumične fotografije, možda spadaju u onakve kakve svakog dana viđate na internetu, ali vam mogu delovati prilično gadno kada ih vidite u stvarnosti. Nije za svačije oči: 14 modnih horora iz američke šoping svakodnevice! (FOTO) 1. Ako vidite kišnu glistu, ostavite je na miru Ovo je ugrožena vrsta i smatrajte se srećnim što ste imali priliku da ga vidite.

2. Kada u sred noći ovaj mališa reši da vas poseti
3. Ovo se često naziva "zvezdani žele", ali uvek nestane pre nego što zaključimo šta je Prilično su male šanse da naletite na ovo, ali ako imate sreće da ih vidite, kanalizacija će vam mirisati kao parfem u odnosu na ovo.
4. Ako se plašite letenja, od ovoda ćete se plašiti još više Ovo se dešava kada rezervoar za gorivo nije dobro zatvoren.
5. Dok je vlasnik automobila spavao, neko je sažvakao njegov automobil
6. Selfi sa kobrom Ljudi su defiitivno mnogo luđi nego što smo mislili!
7. Ovo spiralno čudo je - jaje ajkule Ajkule ležu jaja od februara do aprila, svaka ženka po dva jajeta na svake dve nedelje. Ovo čudo prirode izgleda kao burgija.
8. Rendgenski snimak žene koja je bila podvrgnuta vezivanju noge Ovo je bilo uobičajeno za Kinu, jer su se žene sa malim stopalima smatrane privlačnijim.
9. Ovaj "preslatki" džinovski insekt Žive na Novom Zelandu i tri puta su veći od prosečnog miša i vrapca. Mogu da dostignu težinu od 70 grama.
YouTube printscreen
(Espreso.co.rs / Fokuzz / Foto: Reddit / Flickr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.