ŽENA MU JE UMRLA U NAJGORIM MUKAMA, a onda je dobio pismo koje ga je DOKRAJČILO!
Foto: Facebook/Howard Durdle

pa ovo je jezivo

ŽENA MU JE UMRLA U NAJGORIM MUKAMA, a onda je dobio pismo koje ga je DOKRAJČILO!

Kasnije se opaka bolest proširila na pluća i mozak

Objavljeno:

Jedna od najvećih internet kompanije, PayPal, poslao je skandalozno pismo ženi koja je nedavno umrla od karcinoma u kojem pojašnjava kako je vlastitom smrću prekršila uslove korišćenja i da će kao posledicu verovatno morati da pokrene "pravne radnje" protiv nje.

Servis za pružanje online usluga plaćanja i prenosa novca u međuvremenu je priznao grešku izvinivši se njenom suprugu zbog, kako su naveli, "neosetljive greške". Ističu kako su započeli istragu o tome kako je uopšte došlo do takve kardinalne greške.

Ceo slučaj izbio je na videlo kada je ožalošćeni suprug odlučio da o tome obavesti javnost putem BBC-a. Hteo je na ovaj način da poruči drugim organizacijama koliko bola i patnje ljudima mogu naneti automatizovani odgovori.

Lindzi Durdl umrla je 31. maja u 38. godini.

Godinu i po ranije dijagnostifikovan joj je rak dojke. Kasnije se opaka bolest proširila na pluća i mozak.

Hauard Durdl je pre tri nedelje obavestio PayPal o smrti svoje supruge. Servisu je poslao kopiju umrlice, njen testament i lična dokumenta, sve kako su tražili.

Međutim, nedavno je primio pismo adresirano na njeno ime.

Bilo je naslovljeno rečima: Važno: Pročitajte ovo obaveštenje pažljivo.

U pismu se navodi kako gospođa Durdl duguje kompaniji 3.615 evra i navodi se da je prekršila član 15.4 ugovora s PayPalom "s obzirom na to da su primili obaveštenje da je ona preminula". "Za ovo nema pravnog leka", navodi se u rešenju.

Gospodin Durdl tvrdi da su mu zaposleni u Paypalu objasnili kako su moguća tri pojašnjenja za ovakvu poruku: kvar, ljudska greška ili upotreba pogrešenog obrasca.

Hauard Durdl tvrdi da je psihički sposoban da odradi ovakvu papirologiju nakon smrti svoje supruge, ali da je video, s obzirom na to da je član udruženja Mladi udovci, da ovakve stvari mogu pojedince potpuno slomiti i izbaciti iz koloseka.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Jutarnji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.