OVAJ MLADIĆ (27) IZLAZI ISKLJUČIVO SA STARIJIM ŽENAMA: Mlade su previše zahtevne i trude se samo ako imate novca na računu!
Džejson voli starije dame, Foto: Twitter printscreen /Sharpey Major

voli kuguarke

OVAJ MLADIĆ (27) IZLAZI ISKLJUČIVO SA STARIJIM ŽENAMA: Mlade su previše zahtevne i trude se samo ako imate novca na računu!

Pirls kaže da je bio u vezi s 12 starijih dama

Objavljeno: 11:19h

Džejson Pirs (27) iz Eseksa je zlatar i pevač koji je priznao da voli da izlazi isključivo sa starijim ženama.

Ovaj samoprozvani "mladić za zabavu" kaže da izlazi samo sa starijim ženama te da je s tim počeo kada je kao 16-godišnjak svoju devojku, inače njegovu vršnjakinju, zamenio njenom starijom sestrom koja je imala 24 godine.

Od tada, on preferira starije dame:

- Drske su i znaju šta žele. Poseban mora biti momak koji će izdržati tempo današnjih kuguarku. Upoznajem kuguarke u klubovima, na društvenim mrežama i aplikacijama za poznanstva. Starije gospođe najviše vole koristiti Instagram i Fejsbuk- bolji su od nekih stranica za upoznavanje potencijalnih partnera. Kada se budem ženio, sigurno ću odabrati neku koja je starija od mene jer su zrelije i nisu opsednute Instagramom i injekcijama za usne - kaže Pirs.

Pirls kaže da je od tada do danas bio u vezi s 12 starijih dama.

- Pokušao sam koji put izaći sa svojim vršnjakinjama, međutim to nije za mene. Jako su zahtevne i to zahteva previše truda - dodaje.

A onda je otkrio i najveću razliku u godinama koju je imao u svom ljubavnom životu.

- Najstarija s kojom sam bio imala je 26 godina više od mene. Ja sam tada imao 22 godine i ona je došla u moju zlatarnu. Odmah mi je bilo jasno da je zainteresovana za mene i stalno je očijukala sa mnom. Bila je seksualni avanturista - objašnjava Pirs.

- I za kuguarku i za mladića za zabavu, to je obrazovanje. Ona je bila razvedena s troje dece tinejdžera koji su taman završili srednju školu. Htela se vratiti izlascima i zabavi. Prvi izalazak smo imali u londonskom Šardu. Vodio sam je i u Francusku u dobre restorane i noćne klubove. - dodaje on.

Pirs kaže da se njegovi roditelji nadaju da će prerasti ovu fazu te da na upoznavanje s majkom ne dovodi devojke s kojima se ne viđa barem šest meseci.

- Ja sam definitivno mamin sin. Ona se nada da ću se oženiti s nekom koja će još uvek moći imati decu kako bi ona mogla imati unuke. Međutim, na kraju dana ona samo želi da budem srećan - kaže.

Pirs smatra da se polako miče stigma sa žena koje izalaze s mlađim muškarcima, ali i da među njima ima onih koje se samo žele hvaliti svojim prijateljicama.

- Mnoge od njih su sveže razvedene pa žele ponovno naučiti što treba raditi u krevetu i meni je čast pokazati im to - dodaje.

- Neke kuguarke sam upoznao na poslu, a neke sam upoznao na nastupima kao perspektivni reper. Upoznao sam i žene tako što sam izlazio s njihovim prijateljicama. Dva puta mi se dogodilo da mi je prijateljica moje partnerke dala svoj broj.

Ovaj pevač i zlatar kaže da su veze sa starijim ženama kvalitetnije i da je seks odličan jer se, za razliku od mlađih devojaka, trude ugoditi.

- Mlade se trude samo ako imate puno novca na računu - dodaje i priznaje da su mnoge bile s njim jer njeguje imidž "lošeg dečka", ali i da je bilo onih koje su mu rekle da je pristojan i da sluša dok pričaju.

Pirs je rekao da mu se samo jednom dogodilo da ga je starija žena odbila, ali da su žene te koje raskidaju s njim.

- Imao sam veze koje su trajale od šest do osam meseci, a i one koje su bile samo za jednu noć. Starije žene su poput Svetog grala - seksi, zabavne i otvorene za avanturu. Nisu uštogljene kao 20-godišnjakinje - objašnjava.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Jutarnji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.