PRIČA KOJA SLAMA SRCE! Tužna istina iza priče o psu sa njuškom medveda! (VIDEO)

JAOJ!

PRIČA KOJA SLAMA SRCE! Tužna istina iza priče o psu sa njuškom medveda! (VIDEO)

Iza priče koja je obišla svet pod naslovom "Da li je ovo medved ili pas?“ krije se tužna istina o psu kojeg su ljudi neprestano povređivali...

Objavljeno:

Pas lutalica iz Čeljabinska kojeg su nazvali Medvebaka (medved-pas) proizvod je neodgovornih odgajivača pasa koji su jedino imali na umu da izgleda slatko kao štene, ne razmišljajući šta će biti sa njim posle. “Ovaj pas je doživeo veliku traumu. Tražimo mu dom kod nekoga ko ima puno iskustva i strpljenja da radi sa njim. Još uvek nismo nikoga pronašli“, kaže volonterka iz azila u kojem se pas nalazi Paolina Kefer. “Ovaj pas je defekt rase čau-čau. Prodali su ga uveravajući ljude da je čau-čau, a onda su ga vlasnici kada je porastao odbacili kao polomljenu igračku.

ZASUCITE RUKAVE! Ako želite da promenite posao, ovo je NAJBOLJE VREME! (FOTO) (GIF) Pas zaista ima plav jezik, koji je karakterističan za rasu čau-čau, ali je ukrštan sa drugom rasom. “Često se šalimo, pa ga zovemo Medvebaka Porapjač, što je tradicionalno ime za braon medveda. Nažalost, on je toliko istraumiran da napada ljude i hoće da ugrize ako mu priđemo. Meseci će morati da prođu dok ne nauči da se socijalizuje.“ Vlasnik koji je pokušao da ga spase morao je da ga vrati. “U novoj porodici je pokušao da pobegne. Mrzi povodac i ne želi da se socijalizuje sa drugim psima. Dajemo mu najbolju hranu, brinemo se o njemu, ali mislim da će proći mnogo vremena dok ne zaboravi na svoje traume i nauči kako da se socijalizuje“, zaključuje Paolina.

(Espreso.co.rs / B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.