BRAVO, BRE! Posle razvoda je ostala na ulici sa dvoje dece, a onda je zasukala rukave i sama NAPRAVILA KUĆU! (FOTO)
Foto: The Female / youtube

BRAVO!

BRAVO, BRE! Posle razvoda je ostala na ulici sa dvoje dece, a onda je zasukala rukave i sama NAPRAVILA KUĆU! (FOTO)

Maleni dom ima prostoriju koja je kuhinja, dnevna soba, spavaća soba i kupatilo, a dečaci spavaju u odvojenoj sobi...

Objavljeno:

Samohrana majka koja je nakon razvoda gotovo završila na prosjačkom štapu preokrenula je svoj život i život svoje dece i sagradila kućicu veličine 3 puta 6 metara u dvorištu svog dede za manje od 13.000 dolara.

Šarlot Sejpvel (27) bila je dovedena na ivicu, njeni sinovi (2) i (6) nisu imali gde da spavaju nakon što se razvela, a kredit za kuću nije mogla da priušti.

PESNICA U GLAVU, NOGA U STOMAK! Ovo je najbrutalnija tuča žena ikada! (VIDEO 18+)

Preuzela je stvar u svoje ruke i iako je kućica bila zamišljena kao privremeno rešenje, sada je pravi dom. Sve je učinila i nabavila sama, a svoj doprinos dao je i njen deda koji je pomogao u majstorijama i pozajmio joj gotovinu za nabavku materijala. Za samo pet meseci Šarlot je od samohrane majke bez doma postala vlasnica vlastite kuće.

- Od svih mesta gde sam do sada živela sa bivšim mužem i snovima, ovo mi je najdraže. Sve u ovoj kućici je moje, i iako nemamo privatnosti, sada smo bliskiji nego ikada - kaže Šarlot.

Maleni dom ima prostoriju koja je kuhinja, dnevna soba, spavaća soba i kupatilo, a dečaci spavaju u odvojenoj sobi.

foto: The Female / youtube

- Ne znam koliko ćemo ovde ostati, ali sada sam naučila da cenim ono što imam i uživaću u minimalizmu. Želim da i druge žene znaju da same mogu da postignu šta god požele. A svoje sinove želim da naučim da bez obzira jesi li dečko ili cura, možeš izgraditi svoju budućnost - rekla je Šarlot za "Dejli mejl".

(Espreso.co.rs / Daily Mail)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.