JEDAN POZIV MENJA SVE Planirao je da se ubije, a onda je ZAZVONIO TELEFON! Reči koje je čuo vratile su mu veru u život! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube/Inside Edition

igra sudbine

JEDAN POZIV MENJA SVE Planirao je da se ubije, a onda je ZAZVONIO TELEFON! Reči koje je čuo vratile su mu veru u život! (VIDEO)

Pomislio sam "Ne želim da se ubijem, a da ne saznam ko me je u tom trenutku pozvao", rekao je Kevin

Objavljeno:

Da život piše romane na svojoj koži iskusio je Kevin Volš, koji je kao 17-ogodišnjak zapao u tešku depresiju i bio na ivici suicida, kada ga je pozvala devojka koja mu je promenila život iz korena.

Sve je počelo nekoliko godina ranije, kada su se Kevin i Blejk upoznali u letnjem kampu.

- Imao sam 13 godina kada mi je Blejk prišla u kampu i prokomentarisala da mi crna boja odlično stoji. Nisam bio siguran šta je time htela da mi kaže - priseća se on.

Tinejdžeri su se vremenom sprijateljili, razmenili brojeve i neko vreme ostali u kontaktu. Kada je došlo vreme da se upiše srednja škola svako je krenuo svojim putem, pa su se i njih dvoje razišli. Ipak, četiri godine kasnije dramatičan splet okolnosti ponovo ih je spojio.

- Moram reći da sam gotovo svaki dan mislio na nju, ni dan-danas nisam siguran zašto. Jednostavno nisam mogao da je izbacim iz glave - objašnjava Kevin.

Nažalost, nekoliko nesreća koje su ga zadesile dovele su do teške depresije i Kevin je pomišljao na najgore.

- Devojka me je ostavila, desilo mi se dosta ružnih stvari, pas mi je uginuo na dan proslave mature... Odlučio sam da izvršim samoubisvo, otišao do srednje škole gde sam planirao da se ubijem, a onda mi je zazvonio telefon. Pomislio sam "Ne želim da se ubijem, a da ne saznam ko me je u tom trenutku pozvao". Javio sam se i čuo njen glas - navodi on.

Kratko su razgovarali, on joj je objasnio šta je naumio da uradi, na šta je ona burno reagovala i uspela da ga odgovori od toga.

- Dogovorili smo se da me ponovo pozove narednog dana i tako je i bilo. Te noći sam počeo da pišem reči kojima ću je, deset godina kasnije, zaprositi - dodaje Volš.

Par je u srećnom braku oko godinu dana, a Kevin ističe da ne može da opiše radost što će ostatak svog života provesti upravo sa njom, devojkom koja mu je sačuvala život.

(Espreso.co.rs/Insideedition.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.