ZAPISANO U BIBLIJI! Smak sveta je ove godine, BLIŽE je NEGO ŠTO MISLITE, ovoliko nam je ostalo od života!
Foto: Pixabay

bliži se

ZAPISANO U BIBLIJI! Smak sveta je ove godine, BLIŽE je NEGO ŠTO MISLITE, ovoliko nam je ostalo od života!

Nekoliko apokalipsa smo već "propustili" – septembar i decembar 2015. godine i, naravno, čuvenu majansku apokalipsu 2012. godine

Objavljeno:

Nekoliko predviđanja o smaku sveta ispostavilo se kao neistina, ali videćemo da li će ovo najnovije biti kobno po čovečanstvo.

Dejvid Mejd, autor knjige "Planet X: the 2017 arrival", ubeđen je da nas 23. septembra očekuje apokalipsa, kao i da će nas planeta Nibiru ubiti.

Nije usamljen u tome - teoretičari zavere su ubeđeni da će dolazak planete koja se nalazi iza Neptuna, Nibiru ili planeta X uništiti Zemlju sledećeg meseca.

Naime, Dejvid tvrdi da je to zapisano u Bibliji, ali iscrtano i na piramidama.

- Veoma je čudno da se 12. poglavlje u Bibliji podudara sa natipisima u Velikoj piramidi u Gizi. I jedna, i druga navode period između 20. i 23. septembra. To je kraj crkvenog perioda i tranzicija u dan Boga. Bićemo svedoci uskoro - rekao je.

foto: Thinkstock

Iako NASA nikada nije potvrdila postojanje planete Nibiru, nekoliko apokalipsa smo već "propustili" – septembar i decembar 2015. godine i, naravno, čuvenu majansku apokalipsu 2012. godine.

Inače, Dejvidovo predviđanje uglavnom je bazirano na sledećem citatu iz Biblije:

"Dan Boga dolazi - surov dan, gnevnog i žestokog besa - da opustoši zemlju i uništi grešnike na njoj. Nebeske zvezde i njene konstelacije neće pokazati svoje svetlo. Izlazeće Sunce će biti zamračeno i Mesec nas neće obasjavati".

(Espreso.co.rs/B92.net)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.