Učenica je došla u školu ovako obučena, pa se šokirala reakcijom profesorke! (FOTO)
Foto: print screen twitter / @remyaltuna

nešto je zaboravila da obuče

Učenica je došla u školu ovako obučena, pa se šokirala reakcijom profesorke! (FOTO)

Stručno mišljenje je potražila na Internetu objavivši sve na Tviteru

Objavljeno: 14:50h

Kada je učenica Remi Altuna iz Kalifornije došla u školu u crnoj majici ispod koje nije nosila grudnjak, nije mislila da će to iko primijetiti. Ali, prošla je i više nego zapaženo.

Profesorka iz srednje škole ‚‚Beaumont" koju pohađa na jugu ove savezne države opomenula je učenicu i rekla joj da obuče jaknu jer je došla nepristojno odevena u školu.

KATASTROFA U AMERICI: Uragan Harvi ubio najmanje 18 ljudi, iz ZOO vrta moglo bi da pobegne 350 ALIGATORA!

Kada ju je Remi upitala zbog čega to misli profesorka joj je odgovorila da majica ima preveliki izrez na leđima i upitala je je ima li uopšte grudnjak. Učenica je odgovorila da ga ne nosi i upitala kakve to uopšte veze ima s bilo čime.

- Ne želim da te ljudi vide takvu i da loše misle o tebi. Želim samo da te zaštitim - odgovorila joj je profesorka. Remi je ostala šokirana njenom izjavom i nije mogla da veruje da bi neko mislio nešto loše o njoj jer je u školu došla u crnoj majici koja baš ništa ne otkriva.

- Kada me zamenica direktorke upitala nosim li grudnjak bila sam šokirana. Nisam mogla da verujem da me uopšte može tako nešto pitati. S tim je prešla svaku granicu - rekla je učenica koja je mišljenje odlučila da potraži i na internetu pa je svoju fotografiju objavila na Tviteru i poručila da ‚‚njeno donje rublje ne treba da ikoga zanima".

(Espreso.co.rs / Izvor: vecernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.