DA LI BISTE JE I VI OTPUSTILI Dobila otkaz jer je MNOGO LEPA?! (FOTO)
Foto: Facebook / Dilek Edwards

nečuveno!

DA LI BISTE JE I VI OTPUSTILI Dobila otkaz jer je MNOGO LEPA?! (FOTO)

Bez ikakvog razloga, šef Čarls Nikolaj joj je uručio otkaz, a to je objasnio činjenicom da će mu žena biti veoma ljubomorna na nju, jer je previše lepa

Objavljeno:

Njujorčanka Dilek Edvards (33) godinama je radila kao instruktorka joge, sve do trenutka kada je dobila otkaz zbog, kako kaže, svoje velike lepote, prenosi nydailynews.com.

Sve se odigralo pre četiri godine, u periodu kada je Dilek radila kao maser i joga instruktor u jednom centru, a ona nije mogla ni da sanja šta će je snaći.

Bez ikakvog razloga, šef Čarls Nikolaj joj je uručio otkaz, a to je objasnio činjenicom da će mu žena biti veoma ljubomorna na nju, jer je previše lepa. Nekoliko meseci kasnije, usledio je otkaz koji joj je dala, ni manje ni više, no Čarlsova žena, prenosi news.com.au.

- Nisi više dobrodošla u Vol Strit kiropraktički centar. Da nisi nogom kročila tamo i drži se dalje od mog muža i porodice! Ne zaboravi, dobila si upozorenje.

Razočarana I besna, Dilek je odmah po dobijanju otkaza tužila firmu za diskriminaciju jer, kako je navela, nije postojao nijedan razlog da je otpuste, sem što je šef smatrao da je privlačna.

Njen slučaj izazvao je burne reakcije javnosti, a priča ove mlade žene se brzo proširila društvenim mrežama.

Dilek trenutno radi na prikupljanju svih dokaza koji bi mogli da pomognu da se što pre reši ovaj slučaj.

Njenu tužbu sud je u početku odbio, ali je kasnije tu odluku opovrgao, tako da ova devojka sada ima čemu da se nada, prenosi nydailynews.com.

(Espreso.co.rs / nydailynews.com.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.