SPAVALA SA TATINIM KOLEGOM, I UŽASNO MI JE PRIJALO! Ostala sam trudna, a imala sam 17 godina!
Foto: Profimedia

više ga nije videla!

SPAVALA SA TATINIM KOLEGOM, I UŽASNO MI JE PRIJALO! Ostala sam trudna, a imala sam 17 godina!

Ispovest maloletnice koja je zbog nepažnje i niskih strasti mogla da uništi svoj život

Objavljeno:

Pre dva leta imala sam neverovatnu avanturu. Imala sam 17 godina i mnogo mi se sviđao tatin kolega. Svaki put kada bi došao kod nas u posetu, bio je lepo obučen, uredan i namirisan.

PALA PROSIDBA: Princ Hari se ženi, a prsten pravi od Dajaninog nakita!

Osim toga dopadao mi se fizički, bio je visok i mogla sam da primetim da ima snažne ruke i ramena, iako je uvek nosio košulju na dugačke rukave. Bio je mlađi od mog oca, ali svakako dovoljno stariji da mi bude dečko.

Često sam mašatala o njemu, čak su mi jednom prilikom potpuno odlutale misli dok su njih dvojica razgovarali, a ja ih sa strane posmatrala.

foto: Pixabay.com

Kada sam prošle subote išla do grada, videla sam ga da nešto popravlja u dvorištu i odlučila sam da mu se javim. Sišla sam na sledećoj stanici i vratila se malo. Malo smo ćaskali. Primetila sam da flertuje sa mnom, pa sam se i ja opustila, ali nisam očekivala da bi nešto moglo da se dogodi.

Pozvao me je da uđem u kuću i ponudio osveženje. Dok sam čekala da donese piće, gledala sam šta ima na TV-u. Odjednom sam osetila da mi je prišao otpozadi i poljubio u vrat. Bila sam iznenađena njegovom reakcijom, ali se nisam opirala, pa je zavukao ruke ispod moje bluze i počeo da se igra sa grudima.

Stvari su se dešavale brzo, ljubio me je po vratu i išao sve niže. Odjednom me je gurnuo na trosed i zavrnuo suknjicu. Bila sam polaskana jer mu se sviđam, mislila sam da ćemo se samo igrati malo, sve dok nisam videla da je iz gaća izvukao veliki penis.

Odjednom je bio u meni. Zamolila sam ga da prestane, ali nije me slušao. Sve mi se više sviđalo kako je više prodirao. To je i on primetio, pa je seks bio sve stratsveniji i jači. Pomisla sam u sebi da bih mogla da zatrudnim, jer nismo koristili zaštitu.

foto: Pixabay.com

Rekla sam mu da bude oprezan, a on mi je odgovorio da ništa ne brinem i da će on sve srediti ako ostanem u drugom stanju.

Dve nedelje kasnije saznala sam da sam trudna. U početku sam razmišljala da zadržim dete, ali on me je ubedio da je najbolje da abortiram i platio mi intervenciju.

Posle toga se nismo ni videli, mni čuli. Ne znam šta da radim.

(Espreso.co.rs / Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.