ZA NJIMA SE OKREĆU, A I ONE OKREĆU SVET OKO MALOG PRSTA! 15 najbogatijih milijarderki na svetu! (FOTO)
Foto: Beta/Evan Agostini/Reuters/Profimedia

i LEPOTA I USPEH

ZA NJIMA SE OKREĆU, A I ONE OKREĆU SVET OKO MALOG PRSTA! 15 najbogatijih milijarderki na svetu! (FOTO)

Od fenomenalnih stajlinga, preko uzbudljivih života i uspešnih biznisa, ove milijarderke će uvek puniti strane svetskih magazina

Objavljeno: 14:06h

One su prelepe, uspešne i nalaze na se na Forbsovoj listi najbogatijih žena na svetu. Njihovo bogatstvo se računa u milijardama, a one su uvek u centru pažnje.

Kojim god poslom da se bave ove žene su više nego uspešne, pa većina muškaraca može samo da im pozavidi. Pored toga, one uvek izgledaju besprekorno, a gde god da se pojave sve oči su uprte u njih.

Od fenomenalnih stajlinga, preko uzbudljivih života i uspešnih biznisa, ove milijarderke će uvek puniti strane svetskih magazina.

Samo nek se toči: Amerikanci troše TRI PUTA VIŠE piva nego vode!

Predstavljamo vam žene za kojima se ceo svet okreće.

15. Mari Besnie Bovalo

Mari Besnie Bovalo je sada u svojim tridesetim godinama, a uživala je u privilegijama tokom čitavog svog života. Njen otac i deda su zaslužni za glamurozni životni stil koji ona neguje. Njen deda je zapravo započeo celu priču kada je osnovao Besnier Group, koja je danas poznata kao Lactalis, koja se bavi proizvodnjom i prodajom mlečnih proizvoda.

Inicijalno, oni su se bavili proizvodnjom i prodajom sira, ali su se kasnije proširili i zavladali čitavim delom tog tržišta. 2000.godine, Mari i njena braća su nasledila čitavu kompaniju, pa je njena procenjena vrednost sada 2.5 milijardi dolara.

14. Tamara Eklston

Njeno ime svakako prepoznajete – najčuvenija je jer je ćerka milijardera Bernija Eklstona, britanskog magnata koji je svoju slavu dosegao upravljanjem Formulom 1. Tamara svakako dosta duguje svom ocu, iako je danas u svetu poznata svojom zaslugom.

foto: Profimedia

Ona se bavila modelingom, a u poslednje vreme je postala i televizijska ličnost. Na svoj način, ona je zaradila dosta novca, mada, kako neki kažu, sve što je uradila, uradila je isključivo zbog slave. U svakom slučaju, novca joj nikada nije manjkalo.

13. Perena Kei

Perena Kei je žena kojoj će mnogi zaviditi. Ona je lepa, ima gomilu novca i postigla je sve što je želela kao veoma mlada osoba. Ona je postala milijarderka sa samo 24 godine. Možemo reći da je ona bogata zbog njenih porodičnih kompanija, ali je ipak veliki deo svog bogatstva zaradila samostalno.

Rođena je u Hong Kongu i veoma brzo je razvila istančan ukus i životni stil. Danas, ona je vlasnik 85 % Logan Property Holding i direktor kompanije.

12. Šarlot Kasiragi

Italijanska industrijalka Šarlog Kasiragi može lako da prođe kao italijanski model, ali verujemo da njena porodica plemićkog porekla ne bi odobrila tu branšu posla za nju. Šarlot uživa u luksuznom životu i ima sve što poželi.

foto: Reuters

Ona je osma u redu za tron Monaka, ali u svakom slučaju, nju to nije previše zanimalo. Ona se bavi pisanjem i uredništvom. U svoje slobodno vreme, ona voli da prati modu, piše o njoj i posećuje modne revije širom sveta. Samim tim, ona ima vrhunski stil i spada u grupu najlepših žena na svetu.

11. Sara Blejkli

Američka milijarderka Sara Blejkli bliži se pedesetoj godini, ali to u svakom slučaju ne znači da ona nije očaravajuća. Ona je plavokosa lepotica, koja je ujedno jedna od najmoćnijih i najuticajnijih žena sveta. Na našoj listi, ona je jedna od retkih dama koja je samostalno postala milijarderka – nije nasledila nijedan dinar svog bogatstva.

foto: Wikipedia/Gillian Zoe Segal

Nakon završetka koledža, ona je radila svakakve poslove, dok joj je njena poslovna ideja bila negde u zapećku. Potrošila je čitavu svoju ušteđevinu pokušavajući da razvije svoju kolekciju čarapa poznatu kao Spanx, da bi nakon mnogo istraživanja i razvoja, nevolja na koje je naišla, njen biznis procvetao i postao uspešna imperija.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.