KRENULA NA PUT SA DEČKOM PA SE GORKO POKAJALA: Desio joj se najveći košmar!
Foto: Profimedia

užas!

KRENULA NA PUT SA DEČKOM PA SE GORKO POKAJALA: Desio joj se najveći košmar!

Devojka koja je s rancem na leđima krenula da obilazi ruralne delove australijskog Kvinslenda postala je zarobljenica bivšeg dečka, koji ju je duže od tri meseca silovao, tukao i zlostavljao, dok niko nije slutio da se nalazi u opasnosti, javlja Bi-Bi-Si
Objavljeno: 23:23h

Dvadesetdvogodišnjakinja je mladića upoznala pre tri meseca na zabavi u Kernsu, nakon čega su započeli vezu i dogovorili se da zajedno odu na put.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- U nekom trenutku, veza se raspala, a devojku je potom zadržao uz sebe protiv njene volje - rekli su predstavnici policije.

Mladić je uništio njen pasoš, moguće kako bi sprečio devojčin potencijalan beg. Prema optužnici, ona je bila neprekidno napadana između 2. januara i 5. marta.

foto: Profimedia

Spasena je pre neki dan, kada se odvezla s benzinske pumpe ne plativši gorivo. Vlasnik benzinske pumpe kontaktirao je policiju, koja je zaustavila terensko vozilo u kojem je devojka bila s muškarcem.

Kada ju je policija zaustavila, bila je vidno uzrujana, a policajci su primetili povrede na njenom na licu i vratu. Uspela je da im kaže kako se muškarac skriva na zadnjem sedištu, nakon čega su ga pronašli ispod hrpe garderobe.

Protiv 22-godišnjeg mladića podignut je niz optužnica, četiri za silovanje, osam za napad i četiri za pokušaj ubistva. Takođe su podignute i dve optužnice za protivpravno lišenje slobode i po jedna za nanošenje telesnih povreda, posedovanje opojnih droga i ometanje policije u obavljanju službene dužnosti.

Devojka je prevezena u bolnicu gde su joj dijagnostifikovali lomove kosti lica, ogrebotine na vratu i posekotine na telu.

STRAVIČAN POŽAR U GVATEMALI: Poginulo 19 ljudi, najviše dece!

Inspektor Pol Hart rekao je za medije kako je devojka prošla kroz 'zastrašujuće i stravično iskustvo', te da zbog dugotrajnog mučenja trpi i psihološke posledice.

- Ono što se dogodilo ovoj dami je katastrofalno, stoga smo odlučili da joj pomognemo na sve načine - rekao je Hart, piše Jutarnji list.

(Espreso.co.rs / Jutarnji list)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.