ALI, NE IZ ZABAVE! Otac troje dece igrao igricu 22 sata i umro. Kada čujete razlog, poći će vam suze!
Foto: print screen facebook / Brian Vigneault

World of Tanks

ALI, NE IZ ZABAVE! Otac troje dece igrao igricu 22 sata i umro. Kada čujete razlog, poći će vam suze!

Iako uzrok njegove smrti još nije potvrđen, sumnja se da je umro od nedostatka sna i iscrpljenosti. Autori poznate igre su porodici izrazili saučešće
Objavljeno: 22:41h

Gejmer Brajan Vinjut iz Virdžinije u Americi je pronađen mrtav nakon što je skoro 24 sata neprestano igrao video igrice kako bi skupio novac za dobrotvorne svrhe.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Brajan je imao godina, a poznat je pod nadimkom ‚‚Poshybrid", a preminuo je nakon što je 22 sata bez prestanka igrao igricu ‚‚World of Tanks".

Sećate se najlepše devojčice na svetu? Danas izgleda POTPUNO drugačije! Iznenadićete se! (FOTO)

Brajan je bio gejmer i otac troje dece koji je nekoliko puta nedeljno igrao igrice po više od 20 sati, a svoju igru je strimovao na platformi ‚‚Twitch".

Nakon što je igrao 22 sata bez prestank, otišao je da popuši cigaretu, ali nikad se nije vratio. Njegovi gledaoci su mislili da je zaspao, ali kad mu je idući dan prijatelj poslao poruku, odgovorila mu je policija.

Brajan Vinjut je strimovao igranje igara da bi prikupio novac za humanitarnu organizaciju ‚‚Make a Wish", a portal ‚‚PCGames" piše da je prošlih nedelja često igrao humanitarne maratone, i da je za različite organizacije skupio 10.000 dolara.

Iako uzrok njegove smrti još nije potvrđen, sumnja se da je umro od nedostatka sna i iscrpljenosti. Autori poznate igre su porodici izrazili saučešće.

(Espreso.co.rs / Izvor: 24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.