UBICA LEPOG LICA: Iako je ubijala životinje, njeno SAMOUBISTVO potreslo je ceo svet! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube/All in one

neverovatna priča

UBICA LEPOG LICA: Iako je ubijala životinje, njeno SAMOUBISTVO potreslo je ceo svet! (FOTO) (VIDEO)

Javnost je šokiralo samoubistvo veterinarke Čin Či-Čeng, koja kako kažu njene kolege nije mogla da se nosi sa činjenicom da je deo njenog posla i ubrizgavanje smrtonosne injekcije lutalicama koje niko nije htio udomiti
Objavljeno: 23:43h

Prema novome zakonu, koji su mnogi dočekali s oduševljenjem, na Tajvanu više neće smeti da se eutanaziraju zdrave životinje, ali ova odluka je za mnoge ipak stigla prekasno.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Javnost je šokiralo samoubistvo veterinarke Čin Či-Čeng, koja kako kažu njene kolege nije mogla da se nosi sa činjenicom da je deo njenog posla i ubrizgavanje smrtonosne injekcije lutalicama koje niko nije htio udomiti.

- Radila je prekovremeno, sve svoje slobodno vreme i ljubav davala je napuštenim psima. Nije čak išla ni na pauizu za ručak, odricala se godišnjeg odmora, svega - rekla je Činina koleginica Vini Li.

Iako je na najboljem tajvanskom univerzitetu diplomirala s odličnim ocenama i mogla da se zaposli bilo gde, Či-čeng posvetila se životinjama koje su svi zaboravili. Sklonište je ukrasila svojim crtežima i stalno je organizovala predavanja kako bi ljude podstakla na udomljavanje, ali mnoge pse je na kraju uprkos njenom trudu, morala da ubije.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.