PREMINULA POZNATA GLUMICA, TUGA!
Ketrin Kejts, Foto: Profimedia

nakon teške borbe

PREMINULA POZNATA GLUMICA, TUGA!

Uprkos teškoj bolesti, prema rečima prijatelja, glumica se nikad nije žalila te je snimala gotovo do poslednjeg dana

Objavljeno:

Američka glumica Ketrin Kejts, koju publika najbolje pamti po ulogama u serijama ‘Sajnfeld’ i ‘Narančasta je nova crna’, preminula je u 74. godini nakon borbe s rakom pluća.

˝Nakon duge i teške borbe s rakom pluća Ketrin je preminula. Bila je nevjerojatno hrabra, mudra i puna ljubavi za ljude oko sebe˝, poručili su iz njezine agencije Headline, prenosi Daily Mail.

Uprkos teškoj bolesti, prema rečima prijatelja, glumica se nikad nije žalila te je snimala gotovo do poslednjeg dana. Inače, u seriji ‘Narandžasta je nova crna’ je glumila Ejmi Kanter-Blum, majku bivšeg verenika Pajper Čepmen dok se u ‘Sajnfeldu’ pojavila u dve najupečatljivije epizode. Glumila je prodavačicu u pekari u epizodi ‘The Dinner Party’ iz 1994. godine i u epizodi ‘The Rye’ iz 1996. godine.

Takođe, Ketrin je bila i jedna od osnivačica pozorišta Koloni u Burbenku u Kaliforniji, a uloge je ostvarila i u filmu ‘Svi sveci mafije’, u televizijskoj seriji ‘Prijatelji s koledža’, u kriminalističkoj seriji ‘Nijanse plave’ te u seriji ‘Zakon i red’.

Bonus video:

00:51

Miloš Veliki

(Espreso/Daily Mail)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.