PREMINUO JOŠ JEDAN POZNATI GLUMAC, TUGA!
Preminuo, Foto: Profimedia

tuga

PREMINUO JOŠ JEDAN POZNATI GLUMAC, TUGA!

Robins je započeo svoju karijeru kao dete 1963. i stekao je slavu dajući glas Čarliju Braunu

Objavljeno: 09:32h

Da li znate ko je pozajmljivao glas pozajmljivao glas voljenom liku Čarliju Braunu u crtanim filmovima "Peanuts" iz 1960-ih? Mnogi su ga obožavali.

Nažalost, on je preminuo u 65. godini, potvrdila je njegova porodica u utorak.

Porodica je rekla da je razlog smrti samoubistvo i da je on umro prošle nedelje.

Imao bipolarni poremećaj, odslužio je skoro petogodišnju zatvorsku kaznu nakon što je osuđen zbog kriminalnih pretnji većem broju ljudi, uključujući šerifa okruga San Dijego Vilijama Gorea.

Ali on je bio optimističan po povratku i preporučio je ljudima sa bipolarnim poremećajem da to shvate "ozbiljno jer se vaš život može preokrenuti u roku od mesec dana kao što se to desilo meni".

"Izašao sam iz zatvora i zbog toga sam bolja osoba. Mnogo sam skromniji i zahvalniji i zahvalan što sam doživeo to iskustvo", rekao je on.

On je takođe rekao medijima da je pre zatvorske kazne "prešao u maničnu fazu" i da je kupio kuću na motoru, pokretnu kuću, dva nemačka sportska automobila i pitbula po imenu Snupi.

Započeo je svoju karijeru kao dete 1963. i stekao je slavu dajući glas Čarliju Braunu. Zatim je tetovirao lik, kojeg je smatrao herojem iz detinjstva, i Snupija.

Pojavio se u epizodi sitkoma "F Troop" 1966. pod nazivom "Narednik i dete" i kao misteriozni "Dr T" u "Get Smart".

U pitanju je glumac, Piter Robins.

Porodica Robins zamolila je njegove fanove za privatnost. Rekli su da će u budućnosti održati pomen, ne otkrivajući datum.

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.