MAJA JE NESTALA PRE 9 MESECI: Muž pomagao u ISTRAZI, sve dok detalji iz TELEFONA nisu doveli do ŠOK OBRTA
Žena, Foto: Instagram/mayamilette

HOROR

MAJA JE NESTALA PRE 9 MESECI: Muž pomagao u ISTRAZI, sve dok detalji iz TELEFONA nisu doveli do ŠOK OBRTA

Ipak, ono što je sada sasvim sigurno je da je Majin suprug Lari Milet (39) u zatvoru i čeka na suđenje, budući da je i zvanično optužen za nestanak i ubistvo supruge

Objavljeno:

Ni deset meseci posle nestanka Amerikanke Maje Milet iz Kalifornije, istraga nije uspela da donese odgovor na pitanje gde je ona.

Ipak, ono što je sada sasvim sigurno je da je Majin suprug Lari Milet (39) u zatvoru i čeka na suđenje, budući da je i zvanično optužen za nestanak i ubistvo supruge.

Lari je pogrešio što nije znao kako da trajno obriše sve pretrage u telefonu, budući da se ispostavilo da je mesecima pre njenog nestanka guglao ove smernice:

Lari Milet bio je od najveće pomoći za policiju na početku istrage. Nudio se u svakoj situaciji, davao preko potrebne informacije o poslednjim Majinim kretanjima pre nego što je nestala u januaru. A onda se sve preokrenulo.

Istražitelji su posle silnih istraga i prikupljanja informacija došli do zaključka da je nemoguće da nekog nema nekoliko meseci a da ima decu i da je tražio samo malo prostora za sebe, kako je govorio Lari.

Suprug je tvrdio da je imao problema sa suprugom u braku, ali da nije izgledalo da će ona pobeći. Stvorio je sebi alibi sedeći tokom večeri njenog nestanka u jednom kafiću.

Istražitelji su početkom jeseni došli do krucijalnih podataka koji su pokazali da je Lari ipak upleten u Majin nestanak, verovatno i u njeno ubistvo.

U njegovom telefonu pronađene su jasne smernice koje su policiji poslužile da ga uhapse.

– Tražio je biljke od kojih se umire, načine da se ubije žena ali i lekove koji su najjači sedativi a nisu toliko poznati. Rohipnol nam je najviše ukazao na to da je planirao njenu smrt – rekao je Džes Vinsent, detektiv iz Čula Viste, gradića u Kaliforniji i osoba koja je dala nalog za hapšenje Larija Mileta.

On je dodao da je bilo dosta neuobičajeno da niko iz Majinog okruženja nikako nije mogao da pomogne u istrazi, odnosno da im se ona sve vreme vraćala na Larija.

Lari Milet izaći će sa advokatom sledeće nedelje pred sudiju Saut Beja.

(Espreso / Newyorkpost)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.