BESKUĆNIK SPOPADAO ŽENU NASRED VOZA 40 MINUTA, PA JE SILOVAO: Za to vreme putnici radili nešto što će vas zgroziti
Ilustracija, Foto: Marko Nikolić

sramno

BESKUĆNIK SPOPADAO ŽENU NASRED VOZA 40 MINUTA, PA JE SILOVAO: Za to vreme putnici radili nešto što će vas zgroziti

Nadzornik policijske uprave rekao je da se na snimku sa kamera jasno vide drugi putnici i da je svakako neko od njih trebalo nešto da učini

Objavljeno:

Beskućnik je, prema navodima, silovao putnicu u tranzitnom vozu nedaleko od Filadelfije, dok ostali putnici nisu zaustavili napad ili pozvali policiju.

Naprotiv, činilo se da su neki od putnika snimali napad koji se dogodio prošle sedmice, a pritom nisu intervenisali, saopštila je policija.

Muškarac je žrtvu maltretirao više od 40 minuta. Najpre joj je bio dosadan, uznemiravao, pipkao, a potom i silovao. Policija ne veruje da je ijedan svedok pozvao organe reda, a takođe istražujemo da li su neki očevici snimali napad – naveo je šef policije Uprave za saobraćaj jugoistočne Pensilvanije Tomas Nastel, prenosi Njujork Tajms.

– Mogu vam reći da je nekoliko putnika bilo prisutno i da su ljudi dizali telefon u pravcu nnapada ove žene – dodao je Nastel.

Nadzornik policijske uprave rekao je da se na snimku sa kamera jasno vide drugi putnici i da je svakako neko od njih trebalo nešto da učini.

– Putnici koji su snimali napad i nisu intervenisali mogli bi takođe da budu optuženi, ali to je u nadležnosti okružnog tužilaštva okruga Dilaver – dodao je policajac.

Jedan od zaposlenih u vozu koji nije bio na dužnosti bio je prva i verovatno jedina osoba koja je pozvala policiju i prijavila da se nešto čudno dešava.

Osumnjičeni je odmah uhapšen, a na saslušanju je naveo da poznaje žrtvu i da je ona pristala na intimu.

Sa druge strane, žrtva je to kategorički porekla i tvrdi da nikad nije videla tog čoveka, niti da je pristala na bilo šta sa njim.

Takođe je ogorčena na ljude koji nisu prijavili napad.

Saobraćajna policija Južne Pensilvanije apeluje na svakog ko vidi bilo kakav sličan incident odmah pozove policiju.

(Espreso/metro.co.uk)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.