NEKAD NAJLEPŠA DEVOJČICA NA SVETU HITNO OPERISANA: Svi su mi govorili da ne brinem, ali je cista bila OGROMNA!
Tilejnd Blondo, Foto: Printscreen/Instagram / thylaneblodeau

JEZIVO

NEKAD NAJLEPŠA DEVOJČICA NA SVETU HITNO OPERISANA: Svi su mi govorili da ne brinem, ali je cista bila OGROMNA!

To je saoštila tek juče, kad je objavila i kako su se njeni zdravstveni problemi pogoršali i objavila sliku iz bolničkog kreveta

Objavljeno:

Tilejn Blondo (20), manekenka koja je u detinjstvu bila poznata kao najlepša devojčica na svetu, otkrila je kako je imala više operacija prošle godine zbog komplikacija sa cistama na jajniku.

To je saoštila tek juče, kad je objavila i kako su se njeni zdravstveni problemi pogoršali i objavila sliku iz bolničkog kreveta.

Kako je napisala, pre godinu dana joj je cista na jajniku "eksplodirala" u stomaku i zbog toga je operisana. Tri meseca kasnije dobila je bolove i u prvo vreme su svi, pa i ona, mislili da je to samo posledica operacije.

"Ove godine sam posetila troje ginekologa, išla u četiri radiološka centra u Parizu i svi su mi govorili da ne brinem", piše Tilejn. "Sve je to samo u tvojoj glavi, rekli su mi. A onda sam, pre četiri dana, dobila takve bolove u stomaku da nisam mogla da izdržim.

Konačno sam zakazala pregled kod sjajnog doktora koji mi je otkrio cistu veličine 5,6 centimetara. Otišla sam na hitnu operaciju i najzad mi je bolje", piše manekenka. I ne samo to! Oseća se, kako kaže, konačno slobodna jer je već počela da misli kako je luda što se toliko žali na stomak. "Srećna sam što nisam odustala", piše Tilejn.

"Iz ovog iskustva sam naučila da, kada telo boli, ne sme se to ignorisati, već treba povesti računa, treba obići različite lekare i ne odustati sve dok neko od njih ne otkrije problem i ne reši ga. Čak i najmanji bol može da krije nešto mnogo važnije", napisala je manekenka. Toliko je želela da njeno iskustvo bude od pomoći drugim ženama da je čak objavila i snimak svog ultrazvuka i pripreme za operaciju!

Bonus video:

01:04

ESPRESO ANKETA: Koji je vaš stav po pitanju vakcinacije?

(Espreso/Lepa&Srećna)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.