STRAVIČAN POŽAR: Izgorela kamp kućica, sa njom i devojčica (2) u NAJGORIM MUKAMA! (VIDEO)
Ilustracija, Foto: Printscreen/Youtube

jezivo

STRAVIČAN POŽAR: Izgorela kamp kućica, sa njom i devojčica (2) u NAJGORIM MUKAMA! (VIDEO)

Zastrašujući događaj uznemirio javnost

Objavljeno: 21:03h

Devojčica stara svega dve godine preminula je od posledica udisanja dima tokom požara koji je zahvatio kamp kućicu, saopštila je policija. Devojčica Luizijana Bruk Dolan umrla je nakon požara u Silends Karavan Parku u Ingoldmelsu. Njena mama i troje devojčicinih braće i sestara uspeli su da pobegnu iz kamp kućice dok je gorela.

U istrazi na sudu Linkoln Koroners danas se čulo da je telo Luizijane identifikovano pomoću DNK testova nakon požara u Ingoldmelsu, u blizini Skegnisa, 23. avgusta. Dete iz Njuarka u okrugu Notingem boravilo je u kamperskom parku sa svojom mamom i još troje dece, koja su otpuštena kući nakon lečenja u bolnici.

Dajući dokaze na saslušanju u Linkolnu danas, mrtvozornik Žaki Fokslov je rekla: "Nažalost, nismo uspeli da uspostavimo vizuelnu identifikaciju pokojnika".

- Uzorci su uzeti od člana porodice za DNK profilisanje. Oni su upoređeni sa uzorcima uzetim nakon obdukcije i posledično je potvrđen identitet.

Sud je naveo da bi dalja ispitivanja mogla da potraju do dva i po meseca, mada se konačan izveštaj očekuje u narednih nekoliko nedelja. Policijska istraga je u toku, rečeno je mrtvozorniku, a izveštaji su zatraženi od lekara opšte prakse, hitne pomoći Ist Midlandsa i vatrogasaca. Mrtvozornik je odložio istragu na datum koji će biti utvrđen.

Pokrenuta je i stranica GoFundMe koja pomaže Nataši - poznatoj kao Taš - i njenoj porodici nakon tragedije. Posle smrti Luizijane, njena baka Dona Broadlej objavila je niz srcepajućih snimaka ozarene devojčice dok je uživala u svom parku. Ožalošćeni rođak rekao je da su dirljive slike pokazale da se beba "poslednjeg dana zabavljala".

- Srca su nam slomljena jer je ona bila naša bebica. Taš joj je dala sve, bila je njena desna noga.

(Espreso / Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.