HOROR, ALEKSANDRU MUŽ IZBO NOŽEM I BACIO JE SA 13. SPRATA! Otkriveni detalji JEZIVOG ZLOČINA (FOTO)
Ubijena devojka, Foto: Printscreen Instagram

TUGA

HOROR, ALEKSANDRU MUŽ IZBO NOŽEM I BACIO JE SA 13. SPRATA! Otkriveni detalji JEZIVOG ZLOČINA (FOTO)

Prema vlastima, ubodena je najmanje deset puta u predelu vrata i glave pre nego što je njeno telo izbačeno iz stana u gradskom Primorskom okrugu

Objavljeno:

Policijski službenici u Sankt Peterburgu otvorili su istragu nakon što se muškarac predao u utorak, priznavši da je ubio svoju suprugu izbovši je nožem i bacivši je sa balkona njihovog zajedničkog stana na 13. spratu.

Pozivajući se na izvor za sprovođenje zakona, lokalna novinska kuća 78.ru izvestila je da je muškarac priznao u lokalnoj policijskoj stanici kasnije te večeri, sat vremena nakon što je počinio brutalni zločin. Rekao je policajcima da je ubio svoju ženu u besu. Istražni komitet zemlje kasnije je potvrdio da je to uzrokovano "ličnim neprijateljstvom".

Prema vlastima, ubodena je najmanje deset puta u predelu vrata i glave pre nego što je njeno telo izbačeno iz stana u gradskom Primorskom okrugu. Žrtva je kasnije na društvenim mrežama dobila ime Aleksandra Mursalova. Priznati ubica, koga je novinska agencija RIA Novosti identifikovala kao Rustama Mursalova, sat vremena kasnije predao se policiji.

Mursalova je radila kao psiholog, specijalizovana za oblast seksologije. Koristila je svoje profile na društvenim medijima da bi se reklamirala, često je pisala o odnosima i o tome kako parovi mogu poboljšati svoj seksualni život. Prema njenom Instagramu, ona je takođe bila majka.

Takođe je koristila svoje društvene medije da piše o svojim ličnim odnosima, otkrivajući da njen muž ne odobrava njen rad. Rekla je i da je par sam otišao na terapiju, ali nije uspelo. "Danas je moj muž rekao da novac kvari sve i da ću jednog dana morati da izaberem njega ili novac", napisala je. "Volim svog muža, ali nisam spremna da se odreknem svojih želja i snova. Plačem po ceo dan."

Prošlog meseca, studija koju je objavio Algoritam svetlosti, projekat koji naglašava užas nasilja u porodici, pokazala je da su 53% svih žena ubijenih između 2011. i 2019. u Rusiji ubili njihovi partneri.

"Naše istraživanje podržava hipotezu da je najopasnije mesto za ženu u Rusiji dom", zaključili su autori studije. „Ruskinje su među najugroženijima na svetu.

(Espreso/Rt.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.