PRONAĐEN LEŠ POZNATE INFLUENSERKE? Policija sad traži njenog VERENIKA! (VIDEO)
Nestala devojka, Foto: Print Screen Youtube

nestala

PRONAĐEN LEŠ POZNATE INFLUENSERKE? Policija sad traži njenog VERENIKA! (VIDEO)

Njena porodica veruje da se uputila u nacionalni park Grand Teton u Wyomingu

Objavljeno:

Ostaci tela koje je policija pronašla u nacionalnom parku u Wyomingu odgovaraju nestaloj 22-godišnjakinji Gabby Petito, ali još nije izvršena službena identifikacija, saopštio je prestavnik FBI -a Charles Jones.

Petito nije viđena otkad se njen verenik, Brian Laundrie, 1. septembra vratio kući s višemesečnog puta bez nje.

Petito i Laundrie napustili su New York u junu, krenuli na zapad belim kombijem i planirali su da posete nacionalne parkove i dokumentuju putovanje na društvenim mrežama.

Petito je 25. avgusta objavila svoju poslednju fotografiju. Njena porodica veruje da se uputila u nacionalni park Grand Teton u Wyomingu.

Laundrie, koji je živio s Petitom u North Portu, južno od St. Petersburga na zapadnoj obali Floride, odbio je da razgovara sa inspektorima.

Njegova je porodica policiji u petak rekla da ga nisu videli tri dana. Policijski službenici Floride i agenti FBI -a proveli su vikend češljajući obližnje šumsko područje.

Svađali su se i tukli

Gabby i Brian bili su dve i po godine u vezi i prošlog leta su se verili. Prema najnovijem izveštaju policije iz Utaha nestala YouTuberica i njen verenik svađali su se i tukli. To se dogodilo 12. avgusta u gradu Moab u saveznoj američko državi Utah. Policija je nazvala incident 'slom u polju mentalnog zdravlja', ali ne i situacijom koju bi okvalifikovali kao nasilje u intimno-partnerskim odnosima, pa su ih razdvojili na jednu noć. Par je na to pristao.

Nakon što je Gabby nestala mnogi su Luandryjevu poruku svojoj devojci prošle godine na Instagramu protumačili drugačije nego tada. On je naime napisao sledeće:

- Moj najveći strah je da ću se jednog dana probuditi i sve će to biti samo san, jer tako se osećam svake sekunde od trenutka kada smo se našli - napisao je Brian Laundry o svojoj devojci Gabby Petito u julu prošle godine.

A onda je dodao 'dok nas smrt ne rastavi ili se probudim'

- Tako sam srećan što je odgovor bio da. Volim te!

(Espreso/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.